hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

80 éve él boldog házasságban egy 100 éves férfi és egy 98 éves asszony Angliában

A férfi 16, a nő pedig csak 14 éves volt, amikor először találkoztak, és rögtön, első látásra egymásba szerettek. Elárulták, mi a hosszú házasságuk titka.
Fotó: Northfoto - Alex Cousins/SWNS - szmo.hu
2021. február 01.

hirdetés

Már a 80. házassági évfordulóját ünnepli idén az egyik legidősebb brit házaspár - számolt be róla a Daily Mail.

A 100 éves Ron Golightly és 98 éves felesége, Beryl még kamaszkorukban szerettek egymásba a szülővárosukban, Harrogate-ben. A férfi 16 éves, az asszony pedig csak 14 éves volt, amikor Ron egyik barátja egy füttyentéssel felhívta magukra Beryl és baráti társasága figyelmét, amikor egymás mellett mentek el az utcán. Első látásra egymásba szerettek.

"Amikor megláttam, rögtön tudtam, hogy hozzá fogok menni. Azt hittem, ő fütyült nekem. Azonnal beleszerettem a pimasz mosolyába"

- mesélte a feleség.

A fiatalok nem sokkal később kettesben is találkoztak, ezután pedig hamar összejöttek, négy évvel később, 1941-ben pedig össze is házasodtak. A férfi a második világháború alatt a hadseregben szolgált, ezért házassági engedélyt kellett igényelnie, hogy az esküvőre hazatérhessen. A menyegző annyira last minute volt, hogy még fotósuk sem volt, Ron pedig egy járókelőt kért fel gyorsan tanúnak.

hirdetés
Ennek pedig már 80 éve: január 8-án ünnepelték 80. házassági évfordulójukat, ugyanis azóta is együtt vannak és boldogok egymással. A korábban kamionsofőrként dolgozó férj és az egykori bolti eladó feleségnek két lánya, hat unokája, 10 dédunokája és egy ükunokája van.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk