hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

45 évvel fiatalabb férfihez ment hozzá egy 81 éves angol nagymama, aki szerinte nem a pénzéért szereti őt

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 09.

hirdetés

Úgy tűnik, hogy a párt nem zavarják a negatív vélemények és a családtagok hozzáállása a kapcsolatukhoz, mert a hírek szerint nemrég összeházasodtak. Ennek kapcsán a 36 éves férfi ismét kijelentette, amit már több interjúban is mondott:

"Nem pénzt akarok, nem brit állampolgárságot akarok Iristól. Van pénzem, dolgozok, szoktam utazni is. Esküszöm, hogy nem ezért vagyok vele. Így érzem jól magam, szeretjük egymást"

- mondta.

Egy korábbi interjúban azt is elmondta, hogy nagyon idegesíti, hogy a médiában toyboyként hivatkoznak rá, amit azokra a férfiakra szoktak mondani, akik jóval idősebb nőkkel vannak együtt a pénzükért vagy más haszonért. Ezt Iris is megerősítette: elmondása szerint a nagy korkülönbség egyáltalán nem zavarja őket, nagyon szenvedélyes a kapcsolatuk. Mostantól pedig már házasokként élik tovább az életüket a férfi hazájában, Egyiptomban.

81-Year-Old Iris Denies having a 'Toyboy' Despite Huge Age Gap | This Morning

She made Phillip and Holly blush back in January, with her saucy interview about falling for 36-year-old Egyptian toyboy Mohammed - and now 81-year-old Iris ...

Forrás: The Sunhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk