hirdetés

KAPCSOLAT
A Rovatból
hirdetés

45 évvel fiatalabb férfihez ment hozzá egy 81 éves angol nagymama, aki szerinte nem a pénzéért szereti őt

A 36 éves egyiptomi férfit már nagyon idegesítik azok, akik azt hiszik róla, hogy csak hasznot akar húzni az idős asszonnyal való kapcsolatából.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 09.

hirdetés

Összeházasodott 36 éves párjával az a 81 éves angol nagymama, aki év elején nyíltan beszélt nem szokványos kapcsolatukról egy brit tévéműsorban.

Iris Jones a Facebookon keresztül ismerte meg egyiptomi szerelmét tavaly nyáron, miután belépett egy csoportba, amelynek Mohammed Ahmed is tagja volt. A férfi ráírt, mert észrevette, hogy hasonló az érdeklődési körük. Elkezdtek csetelni egymással, és gyorsan meg is kedvelték egymást. Az asszony fél évvel később, tavaly novemberben el is utazott Egyiptomba, hogy személyesen is találkozhassanak. Iris később a This Morning című műsorban bevallotta, hogy

alig pár órával az első találkozásuk után már le is feküdtek egymással. Az első közös éjszakájukról azt mondta, úgy érezte, mintha megint szűz lett volna.

Ezután mesélt a szexuális életükről a műsorvezetőknek, hogy még ők is zavarba jöttek. Például elmondta, hogy egy egész tubus sikosítót elhasználtak, mert már 35 éve "nem járt benne senki".

hirdetés

Ezzel szemben a párja egy másik interjúban finomabban fogalmazott, csak annyit árult el, hogy nagyon szenvedélyesek az ágyban, és különleges érzés számára egy ilyen csodálatos nővel lenni. Azt is mondta, hogy nem Iris külseje, hanem a belső tulajdonságai fogták meg őt. Már az első perctől kezdve úgy érezte, hogy ez egy igaz szerelem lehet.

Az pedig nem is zavarja, hogy a párja 20 évvel idősebb a saját édesanyjánál, köztük pedig 45 év a korkülönbség.

Azt nem tudni, hogy a családja támogatja-e a kapcsolatot, Iris fiai azonban nem tudták elfogadni, hogy az anyjuk egy olyan férfivel van együtt, aki a gyereke is lehetne. Egyébként úgy tudni, hogy Mohammednek is vannak gyerekei, sőt házas is volt már.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk