hirdetés

KAPCSOLAT

4 frappáns válasz, amit elsüthetsz, ha folyton arról kérdezősködnek, mikor lesz az esküvőd

Lehetsz egyedülálló vagy épp párkapcsolatban élő szerelmes, ez a kérdés valószínűleg nem a kedvenced. De, a legjobb felkészülni minden eshetőségre!
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. szeptember 19.

hirdetés

A barátok, rokonok, munkatársak többnyire mindenféle ártó szándék nélkül teszik fel ezt az ominózus kérdést, azonban a válasz nem mindig egyszerű. Legyen szó arról, hogy valakit nem szeretnél meghívni az esküvődre, mégis rákérdez a dátumra, vagy arról, hogy egy kedves rokon nyaggatni kezd a família előtt, a lényeg, hogy egy őszinte és tömör válasszal csak nyerhetsz.

Lehetsz menyasszony, aki két hónap múlva oltár elé áll, vagy épp az a típus, aki sosem tervez férjhez menni, a lényeg, hogy minden esetben mondd ki az "igent" arra a kérdésre, hogy önmagadat adod-e éppen.

#1 Ha a dátum már megvan, de az illető nincs meghívva

Senki nem szeret a rossz hír vivőjének a szerepében lenni, vagy épp megbántani egy olyan embert, akit egyébként kedvel - viszont nem áll hozzá olyan közel, hogy az esküvőjére is meghívja. Különösen, ha a pénztárca szűk és a vendéglista száma igazán limitált.

Ha például egy munkatársad tesz utalásokat, vagy kérdez rá egyenesen arra, hogy mikor is lesz az esküvő, a legjobb, amit tehetsz, ha veszel egy mély levegőt, kedvesre és rövidre fogod a mondandód és a költségvetésre fogod az egészet.

hirdetés

"Sajnálatos módon *partnered neve* és én nagyon szűkre húztuk a nadrágszíjat az esküvő terén, ezért nem tudunk meghívni mindenkit, akikkel szívünk szerint megosztottuk volna ezt a napot. Nagyra értékelem a megértésed és remélem, hogy egy közös vacsit mindenképp csapunk a közeljövőben!"

#2 Ha már el vagy jegyezve, de még nincs meg a dátum

Persze vannak olyan párok, akik a lánykérés utáni pillanatban fejest ugranak az esküvői előkészületekbe, de hidd el, hogy az is teljesen rendben van, ha ti időt hagytok magatoknak arra, hogy kiélvezzétek ezt az édes időszakot. Lehet, hogy egy darabig menyasszonyként és vőlegényként szeretnétek élni. Ha valaki kicsit túl tolakodóvá válna az esküvői terveket illetően, tudasd vele, hogy mennyire boldog vagy és, hogy mennyire élvezed a jelen megélését.

"Nagyon sokat jelent nekem, hogy ennyire örülsz *partnered neve* és nekem, biztos lehetsz benne, hogy mindenről tudni fogsz, ha elkezdődik a nagy esküvői tervezgetés."
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk