2400 km-t utazott a neten megismert szerelméhez egy amerikai nő, a repülőtéren jött rá, hogy felültették

Tanulságos sztori arról, milyen veszélyeket rejt magában az online társkeresés.

Link másolása

Rendkívül kellemetlen szituációba keveredett egy fiatal amerikai nő, akit csúnyán becsapott a nemrég megismert partnere.

Jasmine Triggs egy hete ismerkedett a férfivel, amikor az meghívta őt a Texas állambeli Houstonba, ahol lakik. Csakhogy a 23 éves lány Indiana államban él, ezért ez nem kis utazás lett volna, ugyanis 1500 mérföld, azaz nagyjából 2400 kilométer választja el őket egymástól. A pasi nagyon szerette volna, ha személyesen is találkozhatnak, ezért Jasmine belement abba, hogy Houstonba repül. Abban egyeztek meg, hogy ő fizeti a repülőjegyét odafelé, és a férfi állja majd a houstoni tartózkodásának költséget és a hazaútját.

Ám Jasmine már az utazás előtti napon érezte, hogy nem stimmel valami. Reggel írt a kiszemeltjének egy "jó reggelt" üzenetet, aki viszont úgy válaszolt, mint akinek rossz kedve van. Később viszont telefonon megbeszélték, hogy minden úgy lesz, ahogy eltervezték. Utána azonban a lány hiába írt neki üzeneteket, a férfi nem írt vissza. Jasmine ekkor még azzal hitegette magát, hogy a pasi biztos alszik, de azért továbbra is üzengetett neki, hátha majd reagál rá. Amikor másnap már a repülőn ült, rossz érzés fogta el, mert még mindig nem volt semmi hír a férfiról.

Már Houstonban, a repülőtéren szembesült azzal, hogy a szerelme felültette őt: a pasi kilépett abból a csevegőcsoportból, ahol megismerték egymást, ezután pedig a lány számát is letiltotta. Jasmine hiába próbálta elérni őt, nem tudott vele már kapcsolatba lépni.

Szerencsére volt egy barátja, aki a közelben lakott, így pár napra megszállhatott nála, mielőtt hazautazott. Azóta se tette túl magát a döbbeneten és a csalódáson.

"Vagy azt hitte, hogy ez vicces, vagy felesége vagy barátnője van. (...) Az se biztos, hogy tényleg Texasban lakik"

- nyilatkozta Jasmine.



Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk