/jovo/konzolokszervize-hu-nem-csak-konzol-nem-csak-szerviz/
hirdetés

JÖVŐ
A Rovatból
hirdetés

Konzolokszervize.hu – Nem csak konzol, nem csak szerviz

A konzol szervizük nem tűnt el, sőt, sokévnyi tapasztalatuk Magyarország legprofibb szervizcsapatává tette Őket. Hogy miket tudsz náluk javítani? Mutatjuk.
hirdetés

A Konzolok Szervize nevével ellentétben már a PlayStation, Xbox és Nintendo konzolokon és azok szervizeléseiken túl hozzájuk való játékok forgalmazásával és PC alkatrészekkel, kiegészítőkkel is foglalkoznak. Ezen felül egyre szélesedő termékpalettájukon megtalálható már akár a TV-k és a drónok is, valamint egyre több szórakoztató és hobbi eszköz. A konzol szervizük viszont nem tűnt el, sőt, sokévnyi tapasztalatuk Magyarország legprofibb szervizcsapatává tette Őket. Viszont már a számítógépeket is felvették palettájukra, így akár elromlott, vagy belassult számítógépünkre is lesz néhány javaslatuk és megoldásuk.

Új számítógépet vásárolnánk? Erre is van megoldás. Vagy választunk egyet komplett számítógép összeállításaik közül a célunknak és pénztárcánknak megfelelőt, vagy gépösszerakójuk segítségével összeállítjuk alkatrészről alkatrészre a számunkra legmegfelelőbb számítógép konfigurációt. Konzolok közül is választhatunk, akár a PS4 Pro, akár az Xbox One X mellett tesszük le voksunkat, mellé nem foghatunk, hiszen a két fő konkurens legerősebb, legújabb és legfejlettebb konzoljairól beszélünk. Már csak az segít a döntésben, hogy melyik exkluzív címei vonzanak minket jobban. Viszont ha fontos számunkra a hordozhatóság és nem a 4K-ra, legszebb grafikai megjelenítésekre utazunk, csak egy kis szórakozásra akár otthon, akár buszon vagy repülőn, vagy csak távol otthonunktól, akkor a Nintendo Switch lesz a tökéletes választás, hiszen TV-nken otthon is játszhatunk vele dokkolójába helyezve, abból kivéve pedig magunkkal vihetjük és saját kijelzőjén folytathatjuk kedvenc játékunkat.

A Konzolok Szervizétől bátran rendelhetünk a webáruházból, postai kiszállítással, hiszen gyorsan postázzák a megvásárolt játékokat vagy PC alkatrészeket, konzolokat, néha még ingyenes szállítással is szembe találhatjuk magunkat. Viszont ha budapestiek vagyunk, vagy éppen arra járunk, könnyedén megtalálhatjuk őket a VI. kerületben, a Hunyadi tér 3. szám alatt. Érdemes beugrani és szétnézni náluk, mert a hatalmas raktárkészletüknek köszönhetően szinte bármit azonnal, helyben megvásárolhatunk, arról nem is beszélve, hogy a profin hozzáértő kollégák szóban, azonnal segítségünkre lehetnek, ha fontos döntést kell hoznunk vásárlás előtt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk