hirdetés

JÖVŐ
A Rovatból
hirdetés

Itt vannak az első fotók az új Nokia 3310-esről

Az is kiderült, mennyit fog bírni az akkuja és miben tud többet az eredetihez képest.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. február 26.

hirdetés

A Nokia 3310-es igazán legendás mobil: annak idején 126 millió példány kelt el belőle világszerte, és sokan a mai napig jól eső nosztalgiával gondolnak vissza rá. Különösen a rekord ideig tartó akkumulátor-üzemidő lehet csábító a mai, 1 nap alatt lemerülő okostelefonok világában.

Nemrég robbant a hír, hogy a Nokia újra piacra dobja a készüléket, méghozzá modernizált verzióban. Most pedig megtörtént a várva várt hivatalos bejelentés, és az első képeket is közzétették a telefonról.

A modellt ugyanúgy 3310-nek hívják, de első ránézésre elég sokban különbözik elődjétől. Kijelzője az eredetinél nagyobb, 2,4 hüvelykes és színes. A hátoldalán egy kamera is található, de csak nagyon alapszintű: mindössze 2 megapixeles a felbontása.3310_23310_33310_4

Ami a belsőt illeti:

a mobil legfontosabb tulajdonsága a böngészésre, facebookozásra és e-mailezésre is jól használható Opera Mini böngésző, valamint természetesen az örök klasszikus, szintén felújított Snake játék.

hirdetés

A gyártó nem kevesebb, mint “akár 25 napos” üzemidőt ígér a 3310-eshez, ez nyilván a felső határ, de ha csak ennek a fele lenne a valóságban, az is lenyomja a mai telefonok legnagyobb részét. A mobil várhatóan 2017 második negyedévben jelenik meg, az ára 49 euró lesz, vagyis itthon nagyjából 20 ezer forintba kerülhet.

Ha kipróbálnád az új 3310-est, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk