hirdetés

JÖVŐ
A Rovatból
hirdetés

Hódít az új társkereső app: a Happn segít megtudni, ki az a helyes srác a buszon

Lehetséges, hogy hamarosan átveszi a Tinder helyét?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 17.

hirdetés

A Tinder napjaink egyik legnépszerűbb alkalmazása, ami jócskán leegyszerűsítette az ismerkedni vágyók dolgot, azonban ahogy az várható volt, a fejlesztők már újabb applikációkon dolgoznak. Az utóbbi időben egyre többször hallottam a Happn nevét, amit leginkább Tinder 2-ként emlegettek az ismerőseim, így úgy döntöttem, utána járok, mit tud az új program.

Míg a Tinder véletlenszerűen dobja fel a megadott körzeten belül tartózkodó fiúk és lányok fotóit, a Happn egy lokációs alkalmazás, ami a GPS-koordinátáink segítségével sorakoztatja fel a 250 méteres körzetünkben található személyeket.

Ha végiggörgetjük a hírfolyamot, visszanézhetjük, kikkel futottunk össze aznap, és amennyiben nem volt merszünk leszólítani az illetőt, utólag pótolhatjuk az elmaradást.

Tehát amennyiben minden egyes reggel egy buszon utazol azzal a szuper szexi, hosszú szőke hajú lánnyal, most két kattintással kapcsolatba léphetsz vele (- már, ha ő is használja az appot és kölcsönös a szimpátia).

Igaz, itthon még gyerekcipőben jár a Happn - és valamiért sokkal több férfi használja, mint nő -, Franciaországban, Angliában és Németországban már minden második fiatal letöltötte az alkalmazást.

hirdetés

Didier Rappaport, a Happn vezérigazgatója elsősorban azért látja hiánypótlónak az appot, mert a Tinderhez hasonlóan lehetővé teszi a villámgyors ismerkedést, viszont sokkal személyre szabottabb. Arról nem is beszélve, hogy a felhasználók adatait és tartózkodási helyét bizalmasan kezelik, így még az őrült zaklatók miatt sem kell aggódnunk.

És hogy mit gondolnak róla azok, akik kipróbálták? A válaszok alapján még van hova fejlődnie az applikációnak.

"Minél többször keresztezitek egymás útját, annál többször dob ki egymásnak az applikáció. Jópofa ötlet, de az online párkereső alkalmazásokra alapvetően jellemző, hogy nehezen indul be a kommunikáció, és ez hatványozottan igaz a Happn-re is." - Tamás

"Ugyan nem találkoztam onnan senkivel, de amit mondhatok róla az kábé az összes randiappra igaz. Ha ott próbálsz komolyat keresni, az esetek 90%-ban nem az a gond, hogy a másik fél nem akarja, hanem az, hogy ez az ismerkedési forma megbélyegzi az embereket. Emellett a Happn olykor csúszik, és előfordul, hogy csak akkor mutatja a másik felet, amikor már rég elment onnan. És azt is észrevettem, hogy a külföldiek sokkal barátságosabbak" - Balázs

"Szerintem nem ad semmi pluszt a Tinderhez képest. Egy ideig párhuzamosan használtam a két alkalmazást, de végül töröltem a Happn-t." - László


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk