hirdetés

JÁTÉK

Játék: spárgázz, mint Van Damme!

Egy egyszerű játékban a két kamiont irányítva minél hosszabban kell spárgáznotok Van Damme-mal. Csak azok az átkozott olajfoltok ne lennének...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2013. november 25.

hirdetés

A Volvo-reklám, amiben Jean-Claude Van Damme két hátrafelé száguldó kamionon spárgázott még mindig újabb és újabb hullámokat vet. Például elkészült egy játék is, ahol ti irányíthatjátok a filmsztárt a két kamion tetején, és próbálhattok minél ügyesebben spárgázni vele.

A flashjáték egyszerű, mint a pofon: először megnézhetitek a játék leírását, kis ábrácskákkal és pár mondatos szöveggel. Ennek lényege, hogy Jean-Claude-dal minél hosszabb ideig kell spárgázni, miközben a két száguldó járművet irányítjátok. Persze, hogy ne legyen olyan egyszerű, az úton olajfoltok is vannak. Ha ezekre bármelyik kamion rámegy, a játékos (pontosabban az általa irányított akcióhős) azonnal leesik, és vége a játéknak.sparga

Spárga!spargafolyamat

Vigyázat! Jean-Claude egyre fárad...

Ezután az irányítóbillentyűket láthatjátok. A bal oldali kamiont az "A" és a "D" billentyűkkel, a jobb oldalit pedig a jobb és bal kurzornyilakkal irányíthatjátok. Ezután indulhat a játék. Ha megfelelő távolságra kerül egymástól a két jármű, akkor Van Damme lemegy spárgába. Amíg ebben az állapotban van, a bal felső sarokban pörögnek a pontok, egészen addig, amíg mutatványát be nem fejezi. Ez kétféleképpen történhet.

hirdetés

Jó esetben ti hozzátok egymáshoz közelebb a két kamiont, mielőtt még késő lesz. Ugyanis amint elkezdi a spárgázást, középen egy kis félköríves vonal jelenik meg, ami folyamatosan fogy. Ez az erejét jelképezi, és ha nem közelítitek egymáshoz a két kamiont még mielőtt a vonal elfogy, szegény Jean-Claude lezuhan. Akkor is ez történik, ha bármelyik kamion bármelyik kereke olajfoltra fut.123zuhanas1

Nem repül - sajnos zuhan...zuhanas2

Leesett :(

A játék elején a kezelőbillentyűk ismertetésekor a space is ki van írva, de becsülettel bevalljuk: nem tudtunk rájönni, mi történik, ha sokat nyomogatjuk gyors egymásutánban. Viszont arra rájöttünk, hogy a bal felső sarokban lehet kikapcsolni a csodás zenét, ha valaki mégsem élvezné annyira.

Sok szerencsét, jó spárgázást kívánunk!

Ez pedig a reklámvideó, amit mostanra már több mint 50 millióan láttak:

A reklámról (magyar) paródia is készült, ha még nem láttátok, katt ide

Forrás: Social Daily


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
JÁTÉK

KVÍZ: Kötelező olvasmányok filmeken - felismered mind a 10-et?

Tíz olyan kötelező olvasmányról készült film egy-egy képkockáját láthatod, amelyből könnyedén kitalálható a regény. Nem lesz nehéz! Lássuk, hányat sikerül jól megtippelned.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 08.

hirdetés

Tegye fel a kezét, aki iskolásként úgy tudta le a kötelező olvasmány "kiolvasását", hogy megnézte filmen! Ugye, hogy előfordult?

Főleg annak fényében, hogy igazán fantasztikus filmes adaptációk készültek egyrészt a magyar irodalom, másrészt a világirodalom legfontosabbnak tartott műveiből.

Ebben a kvízjátékban tíz olyan kötelező olvasmányról készült film egy-egy képkockája látható, amelyből könnyedén kitalálható a könyv. Nem lesz nehéz!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
JÁTÉK

KVÍZ: 9 karácsonyi film, felismered őket?

Jön a vicces vagy épp megható karácsonyi filmek szezonja. Lássuk, mennyire ismered őket!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 21.

hirdetés

Nemsokára eljön az évnek azon időszaka, amikor egy picit ledobhatjuk magunkról ennek a furcsa évnek a terheit.

Érkeznek a vicces vagy épp megható karácsonyi filmek, amelyek már szinte a könyökünkön jönnek ki, de ilyenkor mégis imádjuk őket.

9 filmből mutatunk egy-egy filmkockát. Kitalálod, melyik filmet látod?


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
JÁTÉK

Jó CIA-ügynök lennél? Itt egy újabb feladat, amivel tesztelheted magad

Ezúttal azt kell kitalálni, mennyi az idő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 03.

hirdetés

Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) Twitterén időről időre feltűnnek olyan ábrák, amellyel követőiket tesztelik. És hát valljuk be, ki ne szeretne átmenni egy olyan teszten, amelyen a posztok leírása szerint csak az igazi CIA-ügynökök mennek át?

Most egy újabbat adtak ki, amelyen ezúttal nem tárgyakat vagy különbségeket kell megtalálni, hanem azt kell megállapítani, mennyi az idő.

Most viszont azonban adtak némi segítséget is, méghozzá három lehetőséget: 7, 11 vagy 15 óra van a képen. Kicsit poéngyilkos, hogy a szavazásra bocsátott kérdés eredményei a már lezárt szavazás miatt a posztban rögtön látszanak, így álljon itt pusztán a kép, lejjebb görgetve pedig ott a posztban a megoldás.

A posztban pedig látszik, hogy a legtöbben eltalálták a helyes választ, amely a reggel 7 óra.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
JÁTÉK

Mennyire ismered Ady Endre verseit?

A költő születésének évfordulójára készült kvízjátékban kilenc versének első sorait olvashatod. Hány költeményt ismersz fel ennek alapján?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 22.

hirdetés

A huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője és a magyar politikai újságírás úttörője 1877. november 22-én született Érmindszenten.

Születésének évfordulójára készült ez a kvízjáték, amelyben kilenc Ady vers első sorai alapján arra vagyunk kíváncsiak, felismered-e, melyik versből idézünk?

Fotó forrása: Wikipédia, Ady 1908-ban (Székely Aladár felvétele)

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: