Vőlegénye faképnél hagyta, mégis megtartotta az esküvőt a menyasszony

A videós vetette fel, hogy ha már ott vannak a vendégek és mindent kifizetett, miért ne tartsák meg a nagy napot.

Link másolása

Kayley Stead esküvője nem úgy sikerült, ahogyan eredetileg tervezték, miután a vőlegénye nem jelent meg. A násznép és a családja támogatta az ünneplésben, akik végül egy életre szóló partit tartottak.

27 éves Kayley Stead csaknem négyéves párkapcsolat után érezte úgy, hogy eljött az ideje, hogy összekösse barátjával az életét. Ám a nagy napon a vőlegény nem jelent meg a walesi Gowerbe tervezett esküvőn. A BirminghamMail beszámolója szerint szeptember 15-én kellett volna összeházasodniuk.

Ettől még az esküvőt teljes egészében megtartották a vacsorával, beszédekkel, tánccal együtt, de még profi fotók is készültek a nem mindennapi ünnepségről.

"Az esküvő előtti napon délután 4 óra körül láttam a vőlegényt utoljára, de azóta nem hallottam felőle. Próbáltuk hívni, de nem értem el."

- mondta az anyuka, aki eleinte teljes sokkot kapott, de nem akarta, hogy lánya szomorkodjon, ezért segített fordítani a napon.

Kayley a történtekről azt mesélte, hogy:

"A vőlegényem és én már az esküvő előtti este megegyeztünk abban, hogy nem beszélünk, így nem tudtam, mi történt vele. Felhőtlenül boldog voltam."

Reggel negyed hétkor érkezett hozzá a sminkes, akivel megreggelizett, majd elkezdtek készülődni.

"Az egyik vőfély felvette a kapcsolatot a legjobb barátommal, hogy a vőlegény eltűnt. A násznép elrejtette a telefonomat, amíg eldöntik, mi a legjobb módja, hogy elmondják nekem, mi történt."

- idézi fel a történteket, majd hozzátette, hogy a násznép még egyszer meg akart győződni arról, hogy a vőlegény biztosan eltűnt, amíg ő a telefonját kereste.

"Megtaláltam a telefonomat, és láttam, hogy nem fogadott hívásom volt az anyjától. Visszahívtam, és sírt. Azt mondta, hogy a vőlegény a kora reggeli órákban elment autózni, és eltűnt."

- hozzátette, ekkor még nem volt ideges, mert a kapcsolatuk során előfordult, a barátja néha elment sétálni vagy autózni, hogy kiszellőztesse a fejét.

"Megkértem a lányokat, a családját és a vőfélyeket, hogy folytassák a készülődést, mert őszintén hittem, hogy ott lesz az esküvőn."

- mondta. Majd 11 óra körül amikor Kayley éppen leült, hogy megcsinálják a sminkjét, a vőlegény apja kereste telefonon.

Azt mondta, hogy beszélt a párjával telefonon, aki elmondta neki, hogy nem jön el az esküvőre.

Kayley így emlékezett ezekre a pillanatokra:

"Zokogtam. Elmondtam a szüleimnek, a fodrásznak és a videósnak, hogy elmarad az esküvő. Erre viccből a videós felvetette: "Miért nem folytatod? Elköltötted ezt a sok pénzt, amit nem kapsz vissza, az összes vendéged itt van, miért ne?"
Fotó: Northfoto - Neil Jones Photography/SWNS

Szerinte nagyon kínos helyzet volt, de végül mindenki maradt és megtartották az esküvőt.

Kayley elmondta: "Mindig is arról álmodoztam, hogy apámmal táncolok az esküvőmön. Sokszor féltem attól, hogy a szüleim már nem lehetnek ott az esküvőmön, hiszen apa már 71 éves."

"A legjobb barátaim nem hagytak el. Velem aludtak a szobában, így nem voltam egyedül. Próbáltam a lehető legjobbat kihozni a helyzetből és úgy tűnik, sikerült."

- mesélte Kayley a nem mindennapi esetről.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk