hirdetés

HÍREK

Végre: bevezetik a Facebook Messenger eddigi leghasznosabb funkcióját

Ha te is írtál már részegen az exednek olyan üzenetet, amit nagyon nem kellett volna, ezt imádni fogod.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 13.

hirdetés

Ismerős az a szituáció, amikor egy nagyon jó barátoddal vagy éppen a szerelmeddel csetelsz, és véletlenül ejtesz egy szuperkínos elgépelési hibát? Te is legszívesebben azonnal eltüntetnéd az üzenetet a föld színéről?

Vagy vegyünk csak egy görbe éjszakát, amikor nagyon elkezd hiányozni a volt párod, és hiába tudod mélyen belül, hogy nem kellene ezt a tudtára is adnod, lecsúszik még 1-2 sör és rögtön másképp gondolod.

A legtöbb ismert csetprogramban, többek között a Viberben és a Skype-ban is van lehetőség az utólagos törlésre, azonban a Gmail, illetve az Instagram is nemrég vezette be az üzenetek visszavonásának lehetőségét.

Egyedül a Facebook Messengerből hiányzik ez a hasznos funkció sokak nagy bánatára, jó hír viszont, hogy a programozók már rajta vannak az ügyön: elkezdődtek a bétatesztek, és néhány felhasználónak már lehetősége is van kipróbálni az üzenet-visszavonást.

Jelenleg is lehet üzeneteket törölni küldés után Messengeren, de ez csak a küldő chatablakából tűnik el, a fogadóéból nem. Az újítással teljesen eltüntethetjük az üzenet nyomait mindkét féltől.

hirdetés

Forrás: The Verge


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk