/hirek/vegleg-lekapcsoltak-a-netet-az-szfe-vas-utcai-epuleteben/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

HÍREK

Végleg lekapcsolták a netet az SZFE Vas utcai épületében

A hallgatók személyes holmijait is kipakolták a fórumok helyszínéről.
hirdetés

Az utóbbi napok bekeményítései után Szarka Gábor, a Színház- és Filmművészeti Egyetem új kancellárja szerdán az RTL Klubnak elismerte: ő kapcsoltatta ki a wifit az intézmény épületeiben, amit a hallgatók elfoglaltak.

Most azonban kiderült: csütörtökön már vissza sem kapcsolták az internetszolgáltatást, sőt a hálózati kábelt is leszerelték a portán, így a vezetékes internet sem elérhető - tudta meg Telex.

A hallgatók személyes holmijait kipakolták a nagy fórumok fő helyszíneként használt Ódry Színpadról, a termet bezárták, a portától pedig elkobozták a kulcsot, így oda már nem tudnak belépni

- tudta meg a lap.

A hallgatók szerint az internet lekapcsolása ugyan kellemetlenséget okoz nekik, mert az utómunkákhoz szükségük volna széles sávú netelérésre, de mint mondták, számos felajánlást kaptak, így az ilyen akciók nem fogják eltántorítani őket.

hirdetés

Az SZFE hallgatói szerdán újabb sajtótájékoztatót tartottak, amin bejelentették, hogy továbbra is kitartanak a követeléseik mellett, a dolgozók pedig tovább sztrájkolnak. Október 23-ra pedig vonulást szerveznek.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk