/hirek/vasarnap-hivatalosan-is-dobrev-klara-lesz-a-dk-miniszterelnok-jeloltje/
hirdetés

HÍREK

Vasárnap hivatalosan is Dobrev Klára lesz a DK miniszterelnök-jelöltje

Anyák napján jelenti be indulását Gyurcsány Ferenc pártelnök felesége.
hirdetés

„Anyák napján bemutatjuk az embert, aki az elmúlt időszakban megtett 4320 kilométert, felkeresett 39 települést, beszélgetett 71 emberrel és meghallgatott több száz problémát, hogy bemutassa nekünk a Kevesek Magyarországát” - írja Facebook-oldalán a Demokratikus Koalíció. Ugyan az esemény leírásában nem említenek nevet, de

a leírás alapján egyértelmű, hogy vasárnap hivatalosan is a DK miniszterelnök-jelöltje lesz Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége.

A párt közlése szerint Dobrev „létrehozza a Sokak Magyarországát! Egy olyan élhető, európai Magyarországot, amely felismeri végre, hogy a legnagyobb értéke maga az ember”.

Szerdán mi is írtunk róla, hogy néhány napon belül bejelentheti hivatalos jelöltjét a DK, míg a Telex értesülései szerint június környékén Karácsony Gergely jelölése is hivatalossá válik. A főpolgármestert a Párbeszéd, az MSZP és az LMP is támogatná.

Jelen állás szerint a hivatalos és várható miniszterelnök-jelöltek között Jakab Péter, a Jobbik elnöke áll a népszerűségi verseny első helyén.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk