hirdetés

HÍREK

Vasárnap az ország nagy részén kisüthet a nap

A hétvégén egy napra újra enyhe időre, 5-10 fokos maximumokra számíthatunk, de a folytatás megint szürke és ködös lesz.
Fotó: Kiefer Béla - szmo.hu
2020. december 10.

hirdetés

Újabb havazás már nem érkezik, a hét további részében legfeljebb kisebb eső, szitálás fordulhat elő - írja az Időkép

Péntek hajnalban átmenetileg többfelé felszakadozhat a felhőzet, így gyenge fagy is nagy területen előfordulhat, ám reggelre nagyrészt ismét bezáródik a felhőtakaró, többfelé pára, köd is képződhet. Ennek egy része napközben is tartós lehet. Kisebb eső legfeljebb keleten, északkeleten fordulhat elő. Északnyugaton megélénkülhet a déli, délkeleti szél. Délután 2-8 fokot mérhetünk.

Szombaton is szürke, többfelé ködös lesz a reggel, és napközben is inkább csak keleten szakadozhat fel a felhőtakaró, és süthet ki a nap. Számottevő csapadék nem várható, szitálás főként a tartósan ködös tájakon - elsősorban a Dunántúlon - fordulhat elő. Hajnalban már kevesebb helyen lehet fagy, napközben pedig 3-9 fok várható.

Advent harmadik vasárnapja az ország nagy részére meghozza a napsütést.

Bár eleinte főleg délen, délnyugaton és keleten csepereghet az eső, délután ez inkább már csak a felhősebb tiszántúli tájakon lehet jellemző. Máshol felszakadozik a felhőzet, hosszabb-rövidebb időszakokra kisüt a nap. A Dunántúlon és a főváros környéken feltámad az északnyugati szél. Enyhe időre, 5-10 fokos maximumokra számíthatunk.

hirdetés

A jövő hét elején többfelé fagyosak, ködösek lehetnek a reggelek, napközben pedig szürke, tartósan ködös és napos, enyhe tájak váltakozhatnak.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk