/hirek/ujabb-korhazakban-rendeltek-el-latogatasi-tilalmat-a-koronavirus-miatt/
hirdetés

HÍREK

Újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat a koronavírus miatt

A megbetegedések országszerte emelkedő száma miatt van szükség az intézkedésre.
hirdetés

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a koronavírus-járvány miatt látogatási tilalom lépett életbe a Szent Jánosban és több vidéki kórházban is.

Az országos esetszámok emelkedése miatt most újabb intézményekben is hasonlóan jártak el.

Az új koronavírusos megbetegedések országszerte emelkedő száma miatt keddtől teljes látogatási tilalmat rendelt el valamennyi tagkórházában a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház

- közölte az intézmény hétfőn az MTI-vel.

hirdetés

A visszavonásig érvényes intézkedés a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházat és annak Sóstói úti telephelyét, illetve a nagykállói, a fehérgyarmati, a mátészalkai és a vásárosnaményi tagkórházak összes gyógyító osztályát érinti.

Kedd reggel hat órától látogatási tilalmat rendelt el a szekszárdi Tolna Megyei Balassa János Kórház a súlyosbodó járványügyi helyzet miatt

- közölte honlapján az intézmény hétfőn.

A tájékoztatás szerint a kórházba csak előszűrés után lehet belépni, kísérő csak indokolt esetben - például a beteg gyermek szülője - mehet be.

A kórház területére gépjárművel nem lehet behajtani, a mozgásukban korlátozott betegek közlekedését a kórház betegszállító szolgálata és betegvezetői segítik.

A járóbeteg-ellátás kórházi belépési pontjai változatlan rendben működnek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk