hirdetés

HÍREK

„Úgy búcsúzom, hogy maradok” – Upor László volt rektorhelyettes elköszönt az SZFE-től

Az SZFE leköszönő rektorhelyettese búcsúvideójában azt mondta: „normális körülmények között, szerencsésebb időkben komoly építkezésre volna alkalom, ezek azonban nem voltak szerencsés idők.”
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 02.

hirdetés

Búcsúvideót tett közzé Upor László, a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) rektori feladatokat ellátó leköszönő rektorhelyettese.

Beszédének elején Upor felidézte, hogy napra pontosan 36 hónapja lépett be hivatalába, akkor mint helyettes, ahol immár 19 hónapja egyedül van vezetőként. Mint mondta, a körülmények nem engedték meg nagyszabású tervek végrehajtását,

„normális körülmények között, szerencsésebb időkben komoly építkezésre volna alkalom, ezek azonban nem voltak szerencsés idők.”

Beszélt arról is, hogy tulajdonképpen úgy megy el, hogy marad, hiszen tanárként tovább dolgozik majd az SZFE-n. Upor László megköszönte az együttműködést, a segítséget és a tanítást a kollégáknak és diákjainak.

hirdetés

„Egyik nagyszerű kollégánk hagyott itt a másik után bennünket, egyik bizonytalan helyzet nőtt át a másikba, egyik krízis a másikat követte. Építeni, létrehozni nem tudtam semmit, igaz, kríziskezelésből kaptam nagyszerű leckét. Nem kértem, nem hiányzott, de nagyon sok mindent megtanultam, megtapasztaltam saját magamról, a világról, erről a közösségről is”

- vázolta helyzetét a távozó vezető.

UPOR LÁSZLÓ ÜZENETE - ELKÖSZÖNÉS

36 HÓNAP UTÁNhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk