Tök melleket akart, ezért észre se vette, hogy párja éppen megkérné a kezét

Már csak ezért is emlékezetes maradt az amerikai pár eljegyzése, amiről videó is készült.

Link másolása

Elég viccesre sikeredett egy lánykérés New Yorkban: a későbbi menyasszony eleinte észre se vette, mire készül a barátja, mert csak azzal volt elfoglalva, hogy találjon két olyan tököt, amit a melle elé tehet.

Samantha Rhea Parrish-Khan a TikTokon osztotta meg az eljegyzésük történetét. Egy tökkiállítást néztek meg a párjával, ő pedig izgatottan válogatott a tökök között, hogy „tök mellekkel” fotózkodhasson. Miközben ő nagy mosollyal maga elé tett két tököt, a barátja letérdelt mellé gyűrűvel a kezében. A jelenetet a barátaik videózták le, amit egyébként a későbbi vőlegény is nehezen bírt ki nevetés nélkül.

Végül a "tökölő" nő nagy sokára észrevette, hogy a párja arra készül, hogy megkérje a kezét. Természetesen teljesen meglepődött: a szája elé tette a kezét és ment egy kört zavarában.

A megmosolyogtató eljegyzésről készült videót nemrég posztolta a TikTok-ra Samantha Rhea, ami rövid időn belül el is terjedt a videómegosztón: már közel 25 milliószor nézték meg és 5 milliónál is több lájkot kapott.

„Amikor majdnem tönkretettem az eljegyzésemet, mert tök melleket akartam”

- írta a videóhoz a nő.

A felvétel véget ért, mielőtt kiderülhetett volna, hogy mit válaszolt a barátjának. Később viszont megosztott egy hosszabb verziót, amelyben igent mond, a párja pedig felhúzza a gyűrűt az ujjára.

Mindez tavaly történt, Samantha Rhea az évforduló alkalmából töltötte most fel a TikTokra a videót. A Newsweeknek elmondta, egyáltalán nem számított rá, hogy alig egy nap alatt milliók nézik meg a viccesre sikerült lánykérést.

„Irányításmániás vagyok, így nem is lehetett volna jobb módja annak, váratlanul érjen a lánykérés. Annyira tökéletes volt, hiszen tudta, hogy ahhoz, hogy teljesen megélhessem a pillanatot, meg kell lepnie.”

Párja, Tariq Khan elmondta, hogy előre megbeszélte a barátaival, hogy amikor kimondja a kódot, kezdjenek el videózni. A kód az volt, hogy „nézd azt a tököt, nagy és kék”. Az volt a terv, hogy amíg barátnője odafordul, hogy megnézze a tököt, addig ő letérdel, majd amikor Samantha visszafordul, már térdelve lássa őt. A férfi egy beszéddel is készült, ám ez végül elmaradt a váratlan fordulat miatt. Persze ezt egyáltalán nem bánta.

„Azt gondoltam, hú, ez nem is lehetne ennél jobb, és ez be is igazolódott, a legjobb döntést hoztam. Ugyanakkor életem leghosszabb 45 másodpercének éreztem.”

A pár egy év jegyesség után össze is házasodott, idén októberben mondták ki a boldogító igent.

@sammyrhea Pumpkin boobs proposal. On brand in every way. #ShowYourJOWO #pumpkinseason #proposal #fyp #foryou ♬ All Your'n (Sped Up) - Tyler Childers


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk