Tippek az energikus napkezdéshez

Mutatunk 5 hasznos reggeli rutint, amivel akár már holnaptól megváltoztathatod a korai óráidat.

Link másolása

Nem kell feltétlenül 45 perces jógagyakorlatokat végezned vagy bedobnod egy zöld smoothie-t ahhoz, hogy valóban energikusan induljon a napod. Elég, ha egy jó rutint választasz, ami feltölt és egész napra lendületet adhat. Ha ezen kívül szeretnél még Otthoni tippekről olvasni, látogass el a Provident blogjára!

Nyújtógyakorlatok a szép reggelért

Nem egy 5 kilométeres futást javaslunk reggeli tornának, hanem néhány egyszerű, otthon is elvégezhető nyújtógyakorlatot, amelyekkel beindíthatod a vérkeringésed. Gondoltad volna, hogy lassabb mozdulatokkal is képes vagy felélénkíteni a tested? A nyújtáson kívül még jó választás lehet a jóga is!

Tölts le egy meditációs applikációt!

Mielőtt fejest ugranál a napi teendőkben, tölts le egy jóga-appot! A nyugodt reggeledet így egy virtuális jógi segíti, aki végigvezet egy-egy pár perces meditáción. Ezzel akár már az ágyadban megkezdheted az elméd ébresztését.

Élénkítsd a bőröd!

Rengeteg olyan szépségápolási termék van a piacon, amelyekkel energetizálhatod a bőröd. Vezess be olyan készítményeket a rutinodba, amelyek acerola magot, goji bogyót vagy kókuszvizet tartalmaznak – ezek ugyanis bizonyítottan élénkítik a bőrödet.

Ne hagyd ki a reggelit!

A nap legfontosabb étkezése a reggeli, ráadásul az sem mindegy, mit viszel be a szervezetedbe a korai órákban. Próbálj ki olyan ételeket, amelyek megfelelően eltelítenek délig – így nem fogsz feleslegesen nassolni. Lehet ez egy finom smoothie, egy szendvics vagy egy zabkása, a lényeg, hogy ne hagyd ki!

Lista a teendőkről

A legtöbbünknek már kora reggel ezer meg ezer gondolat cikázik a fejében az aznapi teendőkről, ez pedig könnyen kapkodáshoz vezethet, amelynek a vége legtöbbször az, hogy egyik munkát sem végzed el száz százalékosan. Ezért fontos, hogy már reggel írj egy listát arról, melyek a legfontosabb elintéznivalók, de ne vigyél fel túl sok pontot, mert akkor ez a jegyzet sem lesz más, mint egy újabb stresszforrás.

További Otthoni Tippekért látogass el a Provident blogjára.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk