hirdetés

HÍREK

„Sz@rjátok le a vírustagadókat” – levegőt kapkodva még videón üzent, hat óra múlva már halott volt az ismert szlovák blogger

„Soha ne engedjétek, hogy olyan emberek befolyásoljanak titeket, akik nem hisznek a koronavírusban” – mondta utolsó videójában Jozef Kmeťo. 47 éves volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 27.

hirdetés

Tragikus hírről számolt be a felvidéki Körkép.sk portál: az ismert szlovák publicista és blogger, az R1 rádió szerkesztője, Jozef Kmeťo is a koronavírus áldozata lett.

A 47 éves férfi alig pár órával kórházba szállítása előtt még videón üzent.

"Drága Barátaim! Soha ne engedjétek, hogy olyan emberek befolyásoljanak titeket, akik nem hisznek a koronavírusban, sem semmi hasonlóban. Én a COVID-19 következményeinek élő példája vagyok. Ma jön értem a mentő, hogy kórházba vigyen, mert a lélegzésem rendkívül, rendkívül megromlott. Súlyos állapotom miatt a mentő a fertőzőosztályra fog szállítani" – hangzik el a felvételen a Körkép.sk fordítása alapján.

Kmeťo hozzáteszi, nagyon örülne, ha azokat az embereket, akik tagadják a koronavírus létezését, és azt állítják, hogy az csak egy megfázás, mindenki elküldené a fenébe, mert amit mondanak, az nem igaz.

"És tudjátok, mi a legrosszabb? A legrosszabb az, hogy ártatlan emberek fizetnek rá. Nem tudom, hogy mi lesz velem, de el akartam mondani: ne hagyjátok magatokat megtéveszteni, védekezzetek, hordjátok a maszkokat. Sz@rjátok le őket [a vírustagadókat]. Ha ők nem akarják hordani a maszkot, lelkük rajta. De ti akkor is hordjatok maszkot, mert látjátok, mi lehet a következménye. Pedig én sosem becsültem alá a koronavírust és következményeit" – fogalmaz utolsó üzenetében a blogger.

hirdetés

Íme a videó:

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk