„Szívesen járnék a színésszel, aki alakította, és így is tettem” - a Szex és New York írója sorra vette az összes pasitípust

Candace Bushnell Steve-en kívül igazából egyik pasitípust sem annyira ajánlja. A legrosszabb Berger, az egoista író és Petrovszkij, az önmagába szerelmes művész.
fotó: YouTube - szmo.hu
2019. augusztus 24.


Link másolása

Candace Bushnell Darren Starral együtt vezető írója volt az 1998-tól 2006-ig futott szériának, ami sokat segített a nők szexuális felszabadításában, de abban legalábbis mindenképpen, hogy szabadon merjünk beszélni olyan témákról, amik korábban tabunak számítottak.

Ilyen téma volt a megcsalás, az anális szex, a méretproblémák, az összeillés kényes kérdései.

Bushnell, aki egyébként maga is úgy néz ki, mint egy karakter a Szex és New Yorkból, nem annyira naiv, mint főhőse, Carrie Bradshaw. A Harper's Bazaar videójában kíméletlenül értekezik azokról a férfiakról, akik Carrie és barátnői magánéletében fontos szerepet játszottak.

Aiden, a konvenciók embere

A szerző azt mondja, semmiképp nem randizna egy olyan pasival, mint Aidan, mert ő egy igazi anti-Mr. Big. Viszont az életben "szívesen járnék a színésszel, aki alakította. És így is tettem." Hoppá, ezt nem is tudtuk. Bradshaw figurája egyébként csúnyán elbánt a sorozatban a kedves, kötődő bútortervezővel, akivel lehet, hogy kevésbé kalandos élete lehetett volna, mint a zűrös Mr. Big oldalán, de családja tuti: valamivel a szakításuk után találkoztak az utcán és Aidannek már kisbabája volt.

Alekszandr Petrovszkij, a művész

Bushnell bevallása szerint ő maga hasonlít az orosz festőre, mert ő is egyfajta művész-életstílust folytat. Carrie-nek azonban a sorozatban rá kellett jönnie, hogy egy ilyen férfi "nagyon, nagyon énközpontú". Ráadásul az írónő szerint ez a típus rosszat tesz a nő kreativitásának is, mert annak gyakorlatilag már nem marad hely a kapcsolatban.



Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk