Szingli vagy? Íme 6 tuti tipp egy felejthetetlen szilveszter éjszakára

Tilos keseregni, élvezd ki a szabadságot!
Címkép: Unsplash - szmo.hu
2018. december 22.


Link másolása

Épphogy vége a karácsonynak, máris itt a szilveszter. Sokan hajlamosak ilyenkor túlgondolni az újévi programot, hiszen mindenféleképpen tökéletes estét akarnak. Az Elite Daily ezúttal arra ad 6 tippet, hogy mit csinálhatsz szingliként ezen a különleges éjszakán.

1. Menj el egy koncertre!

A legtöbbször nem ez az első ötlete az embereknek, mikor a szilveszterről van szó, pedig gondolj csak bele, mekkora buli! Egy koncerten nem tűnik fel senkinek, hogy nincs párod, viszont egy csomó jó fej ember vesz körül. A felpezsdült hangulat simán veri a pezsgős koccintást.

2. Tarts házibulit!

Már hetek óta azon rágódsz, hogy kivel mehetnél és hova? Vedd a kezeidbe az irányítást! Egy házibuli esetében az otthon kényelmében és biztonságában élvezheted a szilveszter estét közeli barátaid társaságában. Rendeljetek pizzát, igyatok finom italokat és mehet a chillelés.

3. Éjszakai wellness az otthon kényelmében

Ha már annak a gondolatától is kivagy, hogy nadrágot kell húznod, akkor ne húzz nadrágot! Ezen az estén garantáltan senki sem fog zaklatni, így nyugodtan törődhetsz magaddal. Tarts egy éjszakai wellnesst, hogy frissen, üdén és megtisztultan léphess az új esztendőbe. Maszkok, pakolások, fürdősók, füstölők, ami csak az ízlésedbe belefér. Indíts tiszta lappal!

4. Értékeld az évet egy kis meditációval!

Akár az előző pont folytatásaként tarthatsz egy meditációs estét. Az önismeret és az önértékelés igen fontos, mikor máskor lenne a legalkalmasabb utolérni magadat, mint az új év kezdetén? Összegezheted a 2018-as évedet, és megtervezheted, hogy milyen célokat akarsz elérni 2019-ben. Ez sokkal jobb megoldás, mint bármely újévi fogadalom.

5.Filmmaraton

Az év során millió filmre mondtad azt, hogy nincs időd megnézni, és majd bepótolod. Itt az idő! Pattogtass egy kis popcornt, zuttyanj be pizsamában az ágyba, és hozd be a lemaradásodat.

6. Menj el abba a buliba!

A legnagyobb valószínűsége mégiscsak annak van, hogy nem tudod, elmenj-e abba a buliba, ezért keresel alternatív megoldásokat. Ha el akarsz menni, akkor menj! Nem kell szégyenlősnek lenned, biztosan nem csak te leszel az egyedüli szingli, és ha netán mégis, akkor sem dől össze a világ. Mutasd meg nekik, hogy te egyedül is tökéletesen jól érzed magad, legyél a buli motorja. Nagyon büszke leszel magadra, ha veszed a bátorságod és megteszed ezt a lépést. Ennél jobb indítást nem is kívánhatnál az újévre.

Habár a társadalom azt sugallja, hogy a szilveszter nagy ünnep, hidd el, nem az. Ne stresszelj, csináld azt, amit TE szeretnél. Ha otthon akarsz maradni, akkor ki se tedd a lábadat a házból, ha pedig a barátaiddal lennél, haza se menj hajnalig. A lényeg az, hogy jól érezd magad.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk