/hirek/szilveszterkor-akkora-lazadas-lesz-elvezet-lesz-nezni-kommentelok-orban-bejelenteserol/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

HÍREK

„Szilveszterkor akkora lázadás lesz, élvezet lesz nézni” – kommentelők Orbán bejelentéséről

Nem aratott osztatlan sikert, hogy további egy hónapig érvényben marad a kijárási tilalom és a többi szigorú korlátozás.
hirdetés

Mint azt megírtuk, Orbán Viktor hétfőn kora délután Facebook-videóban jelentette be, hogy január 11-ig meghosszabbítják az egy hónapja bevezetett járványügyi intézkedéseket.

Ez érinti az ünnepi időszakot is: a szentestére vonatkozó esetleges enyhítésekről december 21-én döntenek, az azonban már biztos, hogy nyilvános szilveszteri bulikat és utcabálokat idén nem lehet tartani.

"Karácsony jövőre is lesz, most az a fontos, hogy mi is legyünk" – indokolta a döntést a miniszterelnök.

A bejelentésre természetesen azonnal elkezdtek özönleni a kommentek a videó alá. Bár akadtak támogató vélemények is, akik szerint most valóban ez a felelős döntés, mégis inkább az elégedetlenek vannak többségben.

hirdetés

Sokak szerint ezzel még több munkahely sorsa pecsételődött meg, aminek beláthatatlan következményei lesznek. A vakcinát és a továbbra is érvényben hagyott vásárlási idősávot is sokan kritizálták, a szilveszteri bulik betiltása kapcsán pedig többen utaltak a Szájer-botrányra is, kettős mércét emlegetve.

Néhány idézet a hozzászólásokból:

"Rohadék!! Látszatintézkedések, látjuk 1 hónap alatt semmit sem javult a helyzet. Csak éppen tönkremegy a fél ország! Őket ki fogja kárpótolni, mint minden más normális országban? A korlátozásokért cserébe adni kell és a kieső jövedelmek 70-80%-át"

"Most komolyan azt akarod h szilveszterkor mindenki otthon maradjon? Tudod te mit beszélsz...? Akkora lázadás lesz élvezet lesz nézni"

"És a bezárt munkahelyekkel mi lesz? Az ott dolgozókkal mi lesz?"

"Miattad kerül minden olyan ember utcára aki elveszítette a munkahelyét! Hamis adatokat közöl az egész EU. Bárcsak ne lennétek ti politikusok a világon, akkor talán lenne a világnak lehetősége a 'jövőre'"

Lapozz még kommentekért:
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk