Szexi óriásplakátokon hirdeti erotikus tartalmait egy londoni exóvónő

Eliza Rose Watson szerint nem szabad az online szexmunka létezése kapcsán a homokba dugni a fejünket, inkább beszélni kellene a jelenségről.


Pikáns óriásplakátokon hirdeti a saját magáról készült erotikus tartalmakat egy korábbi óvónő Londonban, írja a Daily Star. Eliza Rose Watson a városszerte megjelenő plakátokon mindössze egy szűk melltartót visel. Ez és a hirdetés tartalma pedig sokaknál kiverte a biztosítékot.

A 34 éves egykori óvónő azonban azt mondja, esze ágában sincs leszedetni a jókora hirdetéseket, amin az OnlyFans- és az Instagram-fiókját népszerűsíti. Hiába panaszolták be többen is a reklámfelügyeletnél, a hatóság végül jóváhagyta az erotikus tartalmú plakátokat.

Eliza Rose Watson a TalkTV egyik legutóbbi műsorában azt mondta, hogy szerinte csak károkat okozunk azzal, ha a szőnyeg alá söpörjük az online szexmunka létezését. Az erotikus modell úgy véli, hogy a jelenségről inkább beszélni kell, nem pedig azon rugózni, hogy helyes-e vagy sem, mivel úgysem fog megszűnni.

Eliza plakátjai különösen nagy vitát váltottak ki a London északnyugati részén található Harrowban, miután a környékbeli lakosok aggodalmukat fejezték ki az iskola közelében megjelenő pikáns hirdetések miatt. Akadtak olyanok is, akik összefirkálták a plakátokat és azt írták rá, hogy „tartsátok távol a pornót az utcáinktól”.

Az egykori óvónő állítólag havi 200 ezer fontot, vagyis közel 90 millió forintot zsebel be a szexi fotókkal és videókkal. A műsorban azt mondta, hogy semmilyen különbséget nem lát a buszmegállókban látható alkoholreklámok és a saját hirdetései között, de végül hat nap után leszedte a saját plakátját a szóban forgó iskola közeléből.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Link másolása
KÖVESS MINKET:

AjánljukLink másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk