hirdetés

HÍREK

Személyesen ment szavazni a 102 éves nő, annyira szeretne megszabadulni Trumptól

Úgy döntött, hogy járványhelyzet ide-vagy oda, ez most fontosabb.
Fotó: Quentin Youmans Twitter - szmo.hu
2020. október 23.

hirdetés

A járványveszély ellenére nem maradt otthon egy 102 éves amerikai nő, mivel olyan fontosnak érezte az idei elnökválasztáson leadott szavazatának súlyosságát, hogy személyesen járult az urnához a korai választásokon.

Ora Smith még 1918-ban született, a legutóbbi nagy világjárvány, a spanyol nátha idején. Azt mondja, hogy a Trump-éra alatt az ország közhangulata kezd egyre jobban hasonlítani az 1929-33-as nagy gazdasági világválságéhoz.

"Úgy gondolom, le kell váltanunk az elnököt. Én erre a férfira szavaztam (Biden), nagyon remélem, hogy jól végzi majd a dolgát. A dolgok egészen jól mentek egészen addig, amíg ez a másik (Trump) be nem került a képbe"

- nyilatkozta a nő, aki óriási rajongója Barack Obamának. Szerinte Trump úgy tesz, mintha szándékosan akarná a nagy depresszió korához hasonló irányba kormányozni az országot, ezt pedig a jövő generációi érdekében meg kell akadályozni.

hirdetés

Smithnek egyébként 102 éve alatt bőven kijutott a rosszból: sokáig rabszolgaként dolgoztatták, és feketeként szavazati joga sem volt, éppen ezért, mióta szavazhat, azóta minden egyes lehetőséget megragad, hogy így nyilváníthassa ki nézeteit.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk