/hirek/szandekosan-robbanthattak-fel-egy-lakoautot-nashville-ben-videon-a-pusztitas/
hirdetés

HÍREK

Szándékosan robbanthattak fel egy lakóautót Nashville-ben, videón a pusztítás

Az FBI volt vezérigazgató-helyettese a CNN-nek azt mondta, elképzelhető, hogy a kiérkező rendőrök voltak a robbantás célpontjai. Azt is közölte, hogy egy ilyen méretű robbantás terrorcselekménynek számít.
hirdetés

Péntek reggel egy parkoló lakóautó robbant fel Tennessee amerikai állam fővárosának, Nashville-nek a belvárosában. Hárman megsérültek - írta a 24.hu.

A hírügynökségi beszámolók szerint a rendőrség arra gyanakszik, hogy szándékos robbantás volt.

A bejelentők a jármű közelében lövéseket hallottak, de a kiérkező helyszínelők nem láttak erre utaló nyomokat. A lakóautót azonban gyanúsnak vélték, ezért tűzszerészeket hívtak a helyszínre. A jármű azonban még a szakértők megérkezése előtt felrobbant.

Több közelben parkoló autó is kigyulladt, a közeli házak ablakai betörtek, fákat is kidöntött a detonáció.

A három sérült egyike egy rendőr, akit a lökéshullám feldöntött és halláskárosodást is szenvedett. Az ünnep miatt szerencsére kevesen voltak az utcán. Azt még nem tudni, hogy a lakóautóban volt-e valaki.

hirdetés

Az FBI volt vezérigazgató-helyettese, Andrew McCabe a CNN hírtévének azt mondta, szerintük elképzelhető, hogy a kiérkező rendőrök voltak a robbantás célpontjai. Azt is közölte, hogy egy ilyen méretű robbantás terrorcselekménynek számít.

VIDEÓ: A robbanás utánhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk