/hirek/peticio-indult-a-vasalodeszkas-tornatanar-tamogatasara-mar-tobb-mint-20-ezren-alairtak/
hirdetés

HÍREK

Petíció indult a 'vasalódeszkás' tornatanár támogatására, már több mint 20 ezren aláírták

Nagyon sokan fejezik ki szolidaritásukat a humora miatt meghurcolt tanár mellett.
hirdetés

Kevesebb mint 24 óra alatt 20 ezer aláírás összegyűlt Vezsenyi László támogatására. Ő az a testnevelő tanár, akiről pénteken mi is megírtuk, hogy egy humoros karanténvideója miatt abszurd módon büntette a tankerület: nemcsak csoportjait vették el tőle, de teljesen értelmetlen adminisztratív munkákat adtak neki.

Azóta beszámoltunk már arról is, hogy Aáry-Tamás Lajos, az oktatási jogok biztosa vizsgálatot indított, mert szerinte a pedagógust aránytalan megaláztatás érte ártatlan kezdeményezése miatt.

A kommentfalakat teljesen elözönlötték a Vezsenyi tanár urat támogató üzenetek, így talán nem is csoda, hogy sokan a nevüket, aláírásukat is adják a pedagógus melletti kiálláshoz.

A petíciót a CitizenGo oldalon indította Schittl Eszter, indoklása szerint azért, mert „sokunkat derített fel a karantén alatt Vezsenyi László humoros videója, amiben az azóta „vasalódeszkás testnevelő tanárként” emlegetett pedagógus a nappalijából egy vasalódeszkán „tanítja úszi” a diákjait.”

hirdetés

Mint írja,

célja az, hogy minél többen kiálljanak a kreatív tanár mellett.

Azt nem tudni, hogy konkrét eredménye lesz-e az aláírásgyűjtésnek, de kellő kiállás mellett talán a tankerület átgondolja a József Attila Gimnázium dolgozójának foglalkoztatási korlátozását.

A támogató petíciót ITT tudod aláírni.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk