Perrel fenyegette Tinder-partnerét egy fiú, mert a lány nem volt hajlandó lefeküdni vele

A fiatal joghallgató férfi zokon vette az elutasítást, szerinte a kanadai lány „megszegte a szóbeli egyezségüket”.

Link másolása

Nem úgy alakult a Tinder-randija egy fiatal kanadai nőnek, ahogy várta, de a következmények még inkább meglepték.

Emily Mackinnon a TikTokon számolt be arról, hogy korábban megismerkedett a Tinder társkereső alkalmazáson egy fiúval, aki akkoriban joghallgató volt. Megbeszélték, hogy a srácnál találkoznak, és bár nem volt kimondva, arra készültek, hogy lefekszenek egymással.

Ám amikor már eljutottak volna a szexig, váratlan fordulattal kellett szembesülnie. A Chadként emlegetett fiúnak ugyanis szúrós testszaga volt, ráadásul székletfoltok voltak az alsónadrágján a lány elmondása szerint.

Ezt látva és érezve rögtön elment a kedve a hancúrozástól, ám a srác nem viselte túl jól az elutasítást: azzal fenyegette meg Emilyt, hogy bepereli, amiért nem feküdt le vele. Papírokat is küldött neki, amiben azt állította, hogy a lány megszegte a szóbeli egyezségüket.

Mivel Emily tudta, hogy Chad apja is ügyvéd, elment hozzá, hogy elmesélje, mi is történt, a perből pedig végül nem lett semmi.

"Chad, tudom, hogy figyelemmel követed, amit csinálok. Egyszer találkoztunk. Büdös, dohos szagod van, és ez nagyon gáz. Jobb, ha változtatsz ezen, haver"

- üzente a srácnak.

Onnan tudja, hogy Chad követi őt a közösségi médiában, hogy évekkel a perrel fenyegetőzés után újra megkereste őt. Azt kifogásolta, hogy a lány róla beszélt a podcastja egyik előzetes videójában. Emily valóban említett egy férfit, akivel korábban randizott és nem nézett ki túl higiénikusan, de azt állítja, hogy sosem mondta el, pontosan kiről is beszélt. A férfi ennek ellenére felszólította arra, hogy ne beszéljen róla a nyilvánosság előtt.

Mivel sok kommentelő számára hihetetlennek hangzott a sztori, Emily megmutatta a felszólító levelet, amit Chad küldött neki, és azt ígérte, hogy előkeríti azt a dokumentumot is, amiben a srác perrel fenyegette. Elmondta, hogy elvitte a levelet egy ügyvédhez, aki azt mondta neki, hogy nincs mitől tartania, nem tett semmi olyat, ami alapján be lehetne perelni.

Forrás: Daily Mail


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk