hirdetés

HÍREK

Orbán Viktor videóüzenetet küldött a tárgyalásokról

„Összes barátunkat összegyűjtöttük, az ellenfeleinket semlegesítettük” – mondta az első bejelentkezésben. A második videójában egy ulti-példával magyarázta el, hogy milyen most a helyzet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 10.

hirdetés

Orbán Viktor a Facebook-oldalán jelentkezett be, hogy beszámoljon arról, hogyan zajlanak a tárgyalások.

"A józan ész győzelméért küzdünk. Irány a farkasverem" - írta a magyar miniszterelnök a tárgyalásokról szóló első bejelentkezéséhez. A videóban arról beszélt, hogy a tárgyalásokon és előkészítő megbeszéléseken túl vannak.

"Összes barátunkat összegyűjtöttük, az ellenfeleinket semlegesítettük."

Már az utolsó tárgyalásra készültek, abban a reményben, hogy mindez az ország és az Európai Unió érdekeit is szolgálni fogja. A leginkább abban bízik, hogy a józan ész szempontja érvényesül majd. Járvány idején, bajok esetén ésszerűtlen politikai vitákkal megterhelni a döntéseinket, most segítséget kell nyújtani azoknak, akiknek erre szükségük van - mondta. "Már csak egyetlen dolgom van, hogy bemenjek a farkasverembe" - zárta a videóját.

VIDEÓ:

hirdetés

"Hatlapos ulti. A józan ész győzelme a tét" - írta a következő poszthoz. Véleménye szerint nehéz még felmérni most a helyzetet, de a magyar pozíciók erősek. Hogy érthetőbbé tegye, a férfiakhoz fordult és egy ulti-példát hozott fel. "Hogy a férfiak is értsék, hogy miről beszélek: egy hatlapos ulti van a kezemben negyvennel és két szél ásszal. Ezt meg lehet azért oldani, azt hiszem, szép esténk lesz".

VIDEÓ:hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk