hirdetés

HÍREK

Nem Szájer „homoszexualitása”, hanem az orgián való részvétele nem fér bele a Fidesznek Bayer Zsolt szerint

Szerinte „Szájer az eszével és szívével a politikai közösségük elveit vallja és hiszi, ám démonai, rettenetes ösztöne belehajszolta egy másik, egy sötét életbe, amit titkolt”.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 05.

hirdetés

Mint azt mi is megírtuk, Szájer József brüsszeli orgia-botránya után Orbán Viktor is megszólalt. A miniszterelnök azt mondta:

"Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele.

Harmincéves munkáját nem fogjuk elfelejteni és megtagadni, de cselekedete nem elfogadható, és nem védhető. A történtek után az egyetlen helyes döntést hozta, amikor bocsánatkérés mellett Európai Parlamenti mandátumáról lemondott, és a Fideszből kilépett. Döntését tudomásul vettük."

Többek között erre is reagált Bayer Zsolt a Magyar Nemzetben megjelent írásában. Ebben több tételben fejti ki, mit gondol a Szájer-ügyről.

hirdetés

"Miképpen ezt a miniszterelnök nagyon helyesen kifejtette – amit Szájer József tett, az a mi politikai közösségünk számára elfogadhatatlan. Ez „nem fér bele”. S ez a „nem fér bele” bizony a lehető legszorosabban összefügg azzal a tétellel, amely szerint (szerintünk) az elfajzás egy olyan lefelé tartó spirál, amely a pokolba vezet."

Leszögezi, hogy nem Szájer nemi identitásával van gond: "Nem az nem fér bele, hogy Szájer József történetesen homoszexuális. Ez ugyanis nem a mi bajunk, hanem az ő keresztje.

Az nem fér bele, hogy egy 59 éves ember huszonöt fős orgiára megy. Mert ez ocsmány.

Ez olyan, mint a Salo, avagy Szodoma 120 napja, még ha nincs is benne erőszak. Ennek nincs, nem lehet köze a jóhoz, a helyeshez, a normálishoz. De akkor miért mégis morális lény Szájer József? Azért, mert tisztában van vele, hogy ez rossz. Bűn. Helytelen."

Hozzáteszi:

"Mindazok, akik elmondták és leírták, hogy nem ezzel van a baj, nem is tudnak kiindulni csak önmagukból. Személyiségük lényege, hogy képtelenek megkülönböztetni a jót és a rosszat, a bűnt és az erényt, a normálist, az abnormálist, a természetest és a természetellenest – éppen ezért végtelenül és kétségbeesetten cinikusok. S önmagukból kiindulva azt hiszik, gondolják – mást nem is tudnának hinni és gondolni –, hogy Szájer József és az ő politikai közössége cinikus és képmutató. Mint ők.

Holott a valóság az, hogy Szájer József eszével és szívével ennek a politikai közösségnek az elveit vallja és hiszi, ám démonai, rettenetes ösztöne belehajszolta egy másik, egy sötét életbe, amit titkolt.

Nem cinizmusból és képmutatásból, hanem azért, mert önmagával került végzetes ellentétbe. Ő még cselekedni a rosszat cselekedte, de méltányolni a jót méltányolta."

Forrás: 24.hu


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk