Nem kérték meg a kezét karácsonykor, kifakadt egy csalódott nő a neten

Nagyon beleélte magát abba, hogy gyűrűt kap ajándékba, de végül nem jött össze, és nem érti, miért. A kommentelők érdekes tanácsot adtak neki.

Link másolása

Egy ideje már divat lett karácsonykor gyűrűt ajándékozni annak, akivel szeretnénk összekötni az életünket. Míg sokan elcsépeltnek tartják azt, ha valaki ilyenkor áll elő az eljegyzéssel, mások számítanak rá, sőt arra várnak, hogy megkérjék a kezüket a karácsonyfánál a család előtt.

Ezt szerette volna az a nő is, aki végül csalódott maradt, mert nem kapta meg a gyűrűt a párjától. Ez annyira rosszul esett neki, hogy egy női fórumon, a Mumsnet oldalán el is panaszolta fájdalmát.

Bejegyzésében elmesélte, hogy már öt éve járnak a párjával, van egy közös gyerekük is, és gyakorlatilag már úgy élnek, mintha házasok lennének. Már sokszor beszéltek arról, hogy összekötik az életüket, amire szerinte mindketten hajlanak. Élettársa többször is elmondta, hogy ha lesz elég pénze egy gyűrűre, meg fogja kérni kedvese kezét.

A nő szerint az anyagi háttér már megvan hozzá, és számtalan alkalma lett volna a párjának a lánykérésre, sőt még utalt is rá, hogy azt szeretne kérni szülinapra vagy évfordulóra, de mégsem jött el a várva várt pillanat. Most arra számított, hogy karácsonykor fog letérdelni elé a férfi, de amikor ez nem történt meg, nagyon csalódott lett.

"Nagyon hülyén érzem magam, mert ő sosem kérte meg a kezem, mindig csak én számítottam arra, hogy meg fogja tenni. Annyira biztos voltam benne, hogy karácsonykor letérdel elém, hogy előtte napokig ideges voltam, mert tényleg arra számítottam, hogy megkéri majd a kezem.

De amikor vége lett a karácsonynak és rájöttem, hogy ez nem fog megtörténni, nagyon lehangolt lettem, azóta is az vagyok. Tudom, hogy ez hülyén hangzik, de szerintem ez azért van, mert mindig ez jár a fejemben és már félig elhittem, hogy valóra is válik"

- panaszolta a nő.



Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk