Nem elég szőrös mellkas és anyós a nászúton – ügyvédek meséltek a legfurcsább válóokokról

A „kibékíthetetlen ellentétek” máris más megvilágításba kerülnek.

Link másolása

Amerikai és brit ügyvédek osztották meg Redditen egy már régen posztolt, de most újra felpörgött kérdésre, mik voltak azok a legbizarrabb, legnevetségesebb és legfurább válóokok, amelyekre hivatkozva beadták ügyfeleik a válókeresetet. A legjobb gyöngyszemeket a Bored Panda gyűjtötte össze.

1.

"Egy két éve házas pár azért adta be a válókeresetet, mert a férj állandóan etette a közös kutyát. A kutya megdöbbentően kövér lett. A nő úgy vélte, hogy hasonlóság lehet a kutya és a jövendőbeli gyerekek közt a férj hozzáállását tekintve."

2.

"Sok válással találkoztam a munkám során. Egyszer egy olyan válópert kellett felügyelnem, amelyben azért akart elválni a férfi, mert a feleség nagyvécé után foltosan hagyta ott a vécét."

3.

"Az ügyfelem azért akart elválni a férjétől, mert az ragaszkodott hozzá, hogy nászutukra az anyját is magával vigye. Hogy miért? Mert az anyja még mindig szoptatta. Igen, a férjet, a felnőtt férfit még mindig szoptatta."

4.

"Az egyik ügyfél azért jött be, mert a felesége beadta a válókeresetet. Mindezt azért, mert bedőlt egy internetes átverésnek, ahol egy ember azt állítja magáról, hogy ő Törökország hercege. A feleség elhitte, és most 45 ezer dollárt akar neki adni, meg Törökországba költözni, és hozzámenni."

5.

"Ügyvéd vagyok. Az egyik pár egy macska miatt akart elválni. A nő Hógolyónak hívta a macskát, mert fehér szőre volt, és azt akarta, hogy a macska csak konzervételt vagy csirkemellet kapjon enni. A férj Lily-nek hívta a macskát, és úgy vélte, hogy a száraz táp a megfelelő étel számára.

Ez a két ember egy éven keresztül vitázott a macska felügyeleti jogáért, de azt, hogy kihez kerül a 15 hónapos, a 4 éves és a 6 éves gyerek, azt leszarták."

6.

"Ismertem egy olyan esetet, ahol a pár még az esküvő napján elvált. A vőlegény a bulin a saját húgával táncolt, amikor a menyasszony odament, hogy felkérje újdonsült férjét egy táncra. Erre a férfi testvére meg akarta ütni a lányt, de véletlenül annak testvérét ütötte meg. Ezt követően az ara felszólította urát, hogy válasszon közte és a saját testvérei között, a férfi pedig az utóbbit választotta."

7.

"Az egyik munkatársam hétszer vált el eddig életében. Egyszer azért, mert férje túl jóképű volt, és emiatt nem tudott benne bízni. Egy másik alkalommal az volt a baja, hogy a férfi nem a kedvenc hotdog-márkáját vette. Bárcsak kitalálnám ezeket, de nem."

8.

"Az egyik kollégám volt az ügyvéd abban az ügyben, ahol a pár nem a pénzen vitatkozott, hanem a gyerekeken. Mármint azon, hogy egyikük sem akarta őket."

9.

"Apám válóperes ügyvéd volt. Egyszer volt egy ügyfele, aki el akart válni a férjétől, mindezt két okból kifolyólag: nem volt elég szőrös a mellkasa, és nem vezetett elég gyorsan. (Azt tegyük hozzá, hogy mindez a hetvenes években történt, amikor a szőrös mellkas sokkal fontosabb volt, mint most.)"


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk