Nem árulja el egy kismama a párjának a gyerek nemét, mert a férfi a vizsgálat helyett a barátjával ment ebédelni

A gyerek neme helyett inkább a fish and chipset és a haverját választotta egy jövendőbeli apuka.

Link másolása

Nem hajlandó elárulni párjának a hamarosan születő közös gyerekük nemét egy kismama, miután a férfi a vizsgálat helyett inkább étterembe ment az egyik barátjával, írja a LADbible. A terhes nő a Redditen fakadt ki az embereknek és azt kérdezte, hogy jól döntött-e, amikor elhatározta, hogy bosszút áll a férfin.

A pár nagyon várja már a kisbabát, de a férfi többször lemondta az orvosi vizsgálatokat foci, italozás vagy társasjátékozás miatt. A kifogás minden esetben ugyanaz: a nő hordja ki a babát, ezért a férfi szerint neki semmi keresnivalója az orvosnál.

A kismamánál akkor telt be végleg a pohár, amikor a pasi a legutóbbi vizsgálatot azért mondta le az utolsó pillanatban, mert egy barátja meghívta fish and chipset enni. A nő ezen rettenetesen bepöccent, de úgy döntött, hogy nem csinál az esetből patáliát, és végül az anyukájával ment inkább a kórházba.

Nem sokkal később a haverjával kajálgató férfi megkérte, hogy küldje át neki a születendő gyerek nemét, de hiába kérlelte, a nő erre nem volt hajlandó. Az ostromot hazaérve is folytatta, de a nő nem állt kötélnek. Azóta már a férfi egész családja nyomást gyakorol a nőre, hogy árulja el a baba nemét. A férfi végül megpróbálta felvenni a kapcsolatot az orvossal is, de ez sem vált be, mert az anyósa közbelépett.

A redditezők többsége egyetért a nővel. Van, aki egyenesen azt mondja, hogy elhagyná a párját, ha ő inkább az éttermet választaná egy ilyen fontos vizsgálat helyett.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk