/hirek/na-ezert-kellett-daralni-duro-dora-orul-hogy-az-alaptorvenybe-kerulne-hogy-a-meleg-parok-nem-fogadhatnak-orokbe/
hirdetés

HÍREK

„Na, ezért kellett darálni” – Dúró Dóra örül, hogy az Alaptörvénybe kerülne, hogy a meleg párok nem fogadhatnak örökbe

A javaslat szerint „az anya nő, az apa férfi”, mindezt alaptörvénybe foglalnák. A Mi Hazánk könyvdaráló politikusa a Facebookon osztotta meg örömét a kormány javaslatai láttán.
MTI/Bruzák Noémi - szmo.hu
2020. november 11.

hirdetés

„Na, ezért kellett darálni: így elértük, hogy az Alaptörvénybe kerül, hogy az anya nő, az apa férfi, az állam pedig garantálja a gyermek születési nemének megfelelő, háborítatlan fejlődését, azaz pl. a homoszexuális propaganda óvodai tiltását, és a deviáns párok sem fogadhatnak örökbe gyermeket ezután” – így reagált a Facebook profilján a Mi Hazánk Mozgalom politikusa, Dúró Dóra a kormány által benyújtott módosításokra, amelyek a családfelfogásról és a gyereknevelésről szólnak.

Az Alaptörvénybe foglalnák, hogy „Magyarország védi a házasság intézményét mint egy férfi és egy nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyerek viszony. Az anya nő, az apa férfi. Magyarország védi a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát, és biztosítja a hazánk alkotmányos önazonosságán és keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést.”

Az Alaptörvény módosításáról a kormány kedd éjszaka nyújtotta be a tervezetét a Parlamentnek.

Dúró Dóra legutóbb azzal híresült el, hogy melegpropagandának minősítette és ledarálta a Meseország mindenkié című mesekönyvet, egy másik könyvet pedig széttépett.

hirdetés

Novák Katalin családügyi miniszter szerint a módosításokra a koronavírus-járvány miatt van szükség, úgy vélte, az Alaptörvénynek „reagálnia kell korunk kihívásaira”.

A telex.hu úgy véli, hogy a szexuális kisebbségek és a családjogi törvénykezés lesz a 2022-es választások egyik top-témája a kormány és a Fidesz részéről.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk