/hirek/melania-trump-donald-tudja-hogy-kezelje-a-dolgokat/
hirdetés

HÍREK

Melania Trump: Donald tudja, hogy kezelje a dolgokat

A first lady kampányolt egy kicsit férje mellett, de azt mondta, nem az ellenfele támadására használja az alkalmat.
hirdetés

Melania Trump kedden este a Fehér Ház kertjében mondott beszédet, ezzel beszállva férje kampányába. A republikánus konvenció második napján elhangzott beszédben a first lady többek közt amellett érvelt, miért kéne az amerikaiaknak Trumpra leadni a voksukat az idei novemberi elnökválasztáson.

"Donald tudja, hogy kezelje a dolgokat. Nem egy hagyományos politikus. Nemcsak beszél, hanem cselekszik is, és eredményeket is felmutat."

Melania kitért a koronavírus-helyzetre is: megköszönte a frontvonalban dolgozók munkáját, az egészségügyi dolgozókét és a tanárokét is, és reméli, az unokáinknak azt mesélhetjük, hogy a kedvesség és az együttérzés visszaadta a jövő ígéretét.

"Donald addig nem fog nyugodni, amíg nem gondoskodik mindenkiről, aki érintett ebben a borzasztó járványban."

hirdetés

Nem mehetett el szó nélkül az országot feldúló zavargások mellett, amelyek George Floyd májusi meggyilkolása után szabadultak el az országban. A rasszizmus által okozott nyugtalanságot ő is jól látja az országban, szerinte ez abból a kemény valóságból fakad, hogy sokan nem büszkék az amerikai múlt egy részére. Tanácsa, hogy koncentráljanak a jövőre, de közben tanuljanak a múltból.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk