hirdetés

HÍREK

Megszületett a tizenegyedik gyerek a szegedi Joób családban

Már el is árulták a kisfiú nevét.
Fotó: Joób Family/Facebook - szmo.hu
2020. június 08.

hirdetés

Tovább bővült Joób Márton és felesége, Joób Dóra így is nagy családja: megszületett a tizenegyedik gyermekük.

A háromszoros világbajnok kenus és főállású anyaként dolgozó felesége mindketten nagycsaládban nőttek fel, így mikor összeházasodtak, már tudták, ők maguk is sok gyereket szeretnének. Először 5-6 gyereket terveztek, ám miután a hatodik is megszületett, úgy döntöttek, tovább bővítik a családjukat.

Mint mondják, hatalmas áldás és csoda minden egyes gyerek az életükben.

Joób Family

Pedagógus napra Június első vasárnapján a pedagógusokról emlékezü... nk. Idén, ebben a rendkívüli időszakban, az elmúlt három hónap szokatlan, sok stresszel járó és megannyi türelmet igénylő munkája után - illetve közben - úgy gondolom, most méginkább megilleti őket a tisztelet és a hála. Kedves Tanárok, Óvónők, Pedagógiai aszisztensek!

hirdetés

A szegedi családnak van egy közös Facebook-oldala, ahol most bejelentették, hogy megérkezett az új családtag, a tizenegyedik gyerek - szúrta ki a Szeged.hu.

A posztból kiderül, hogy

a legkisebb testvér kisfiú lett, és a Joób Jordán Jonatán nevet kapta. Az édesanya és a baba is jól vannak.

A gólyahírt egy olyan képpel jelentették be, amin egy apró focimez látható - ezzel árulták el a szülők tavaly karácsonykor a tíz gyereknek, hogy már úton van a kistestvérük.

Security Check Required

null

Joóbék nemrég betekintést engedtek az életükbe, amikor megmutatták, hogy telt náluk a karanténidőszak a járvány idején.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk