/hirek/megszolalt-szijjarto-a-maganjachtrol-nem-oszt-meg-rola-informaciot/
hirdetés

HÍREK

Megszólalt Szijjártó a magánjachtról: nem oszt meg róla információt

Először szólalt meg azóta, hogy az Átlátszó felvételeket készített róla egy adriai luxusjachton.
hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy egy adriai luxusjachton fotózták le Szijjártó Pétert augusztus 16-án, miközben elvileg az irodájában egyeztetett a fehérorosz helyzetről.

A külgazdasági és külügyminiszter kedden szólalt meg először a nyilvánosság előtt, mióta kiderült, hogy Szíjj László hatmilliárd forint értékű luxusjachtján utazott.

A hvg.hu tudósítása szerint Szijjártó a 471. számú főút Debrecen és Hajdúsámson közötti szakaszának átadási ünnepségén azt mondta, hogy a megjelent írások sértik az igazságérzetét.

"Az életem egy nyitott könyv, ez azért van, mert a munkával fenntartott idő 100 százalék" – fogalmazott Szijjártó, aki szerint ugyanez viszont nem igaz a magánéletére, a családi vakációjára, a jachtozást pedig ennek tartja.

hirdetés

Emellett azt is hozzátette, arra kér mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben. A munkájával kapcsolatban pedig ezután is minden információt meg fog adni.

"Nálam a jogszabályok tiszteletben tartása nem szezonális kérdés, abban biztosak lehetnek, hogy a rám vonatkozó jogszabályokat a közéletben és a magánéletben is tiszteletben tartom"

- tette még hozzá a külgazdasági és külügyminiszter.

A hvg.hu azon kérdésére, hogy miből fizette ki a jachton töltött időt, nem válaszolt.

Íme, az RTL videója:hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk