hirdetés

HÍREK

Megrázó videó: egy kisgyereket mentettek ki egy kocsironcsból, amikor jött az újabb földrengés Horvátországban

Egy hírcsatorna riportere éppen élőben tudósított a helyszínről, mikor megmozdult alatta a föld.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 29.

hirdetés

Mint arról beszámoltunk, hatalmas földrengés volt Horvátországban. Az első beszámolók szerint a keddi rengés a korábbiaknál erősebb, 6,3-as magnitúdójú volt, a természeti katasztrófának egy gyermekáldozata van.

A helyszínen volt az Al Jazeera Balkans egyik riportere is, amikor az egyik utórengés újabb pánikot okozott. Ő maga is megijedt, behúzta a fejét, mikor megérezte, hogy megmozdul a föld.

Közben arról számoltak be, hogy

egy kisfiút egy teljesen összeroncsolódott autóból emeltek ki. Szerencsére a kisgyerek súlyos sérülések nélkül került ki a roncsból.

A híradások szerint több áldozat és sérült is lehet, de a pontos adatokat még nem tudni. Jelenleg nagy a káosz és mindenki azon dolgozik, hogy minél több embert mentsenek meg. Zágrábból is mentőegységek indultak a katasztrófa sújtotta térségbe, közben pedig a kórházak is felkészültek a sérültek fogadására. Az ott élőket arra kérik, hogy a szabadban tartózkodjanak, lehetőleg az épületektől távolabb. Az utakat pedig szabadon kell hagyni, hogy a mentők, tűzoltók és katasztrófavédelmi egységek tudjanak közlekedni - írja a Liner.hu.

hirdetés

VIDEÓ: Helyszíni tudósításhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk