hirdetés

HÍREK

Megfenyegették Müller Cecíliát, ezért vigyáznak testőrök rá

A Telexnek sikerült kiderítenie, miért jár hasonlóan magas szintű védelem az országos tisztifőorvosnak, mint a miniszterelnöknek.
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd - szmo.hu
2021. január 30.

hirdetés

Korábban mi is írtunk róla, hogy testőri védelmet kapott Müller Cecília, ahogy arról is, hogy sokáig nem derült ki, miért volt szükség erre a szigorú intézkedésre.

A 24.hu kérdésére korábban a Belügyminisztérium nem árulta el, hogy miért szükséges az országos tisztifőorvos szigorú védelme. Végül a Telexnek sem a tárcától, hanem a Koronavírus Sajtóközponttól sikerült megtudni az okot:

„A járvány elleni védekezés vezetője fenyegetést kapott, ezért a hatóságok biztosítják a védelmét.”

Arra a kérdésre azonban a sajtóközpont sem válaszolt, hogy igaz-e, hogy a fenyegetések miatt Müller Cecília nagyvenyimi házát bekamerázták, a településen pedig állandó rendőri jelenlétet rendeltek el, illetve igaz-e, hogy az országos tisztifőorvos tavaly december elejétől kapott védelmet, amelyet a napokban újabb két hónappal hosszabbítottak meg.

A vonatkozó rendelet szerint a személyvédelmet a TEK, vagy a Készenléti Rendőrség láthatja el. A 24.hu információ szerint Müller Cecília esetében a készenléti rendőrök biztosítják a védelmét. A rendeletnek köszönhetően Müller Cecília hasonlóan magas színvonalú védelmet kaphat, mint a miniszterelnök, a miniszterek, a diplomaták, vagy a nemzetközileg védett személyek.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk