„Elhagyott két hónappal azután, hogy kiderült, rákos vagyok” - megdöbbentő okok, amiért emberek kiszerettek a párjukból

Vannak köztük tényleg meghökkentő történetek, amelyeknek nem csoda, hogy szakítás lett a vége.

Link másolása

Amikor valaki szerelmes, úgy érzi, semmi sem ronthatja el a boldogságát, és nem tudja elképzelni, hogy bármi olyan történne, amitől már nem úgy nézne a párjára. Néha azonban váratlanul mégis eljön egy olyan pillanat, ami mindent megváltoztathat.

A BuzzFeed a saját olvasóit kérdezte meg arról, náluk mikor jött el az a pont, amikor kiszerettek a párjukból.

1.

"Amikor a nővérem meghalt egy tragikus autóbalesetben, elmentem hozzá, hogy kisírjam magam, erre ő megpróbált elcsábítani. Aztán amikor a testvérem temetését intéztük, végig kellett néznem, ahogy folyamatosan megcsal."

2.

"Azt akarta, hogy szabaduljak meg a kutyámtól. A családom több ezer kilométerre él tőlem, a kutyám jelentette számomra a családot. Ő nem is ment sehová."

3.

"Akkor jött az első gyanúm, hogy nem vagyok annyira szerelmes belé, amennyire szerettem volna, amikor találtam egy blokkot egy eljegyzési gyűrűről. Az első reakcióm rögtön az volt, hogy 'na nem'."

4.

"Elhagyott két hónappal azután, hogy egy ritka rákbetegséggel diagnosztizáltak. Amikor végre felhívott, már a fél országot átutazta, és nem volt biztos benne, hogy visszajön-e egyáltalán. Pontosan tudja, hogy nincs családom, aki támogatna engem. Kilenc évig voltunk együtt, alig veszekedtünk, most pedig vége a házasságunknak. Azóta nem veszi fel a telefont, és alig válaszol a fontos üzenetekre, csak akkor ír, ha a válási papírokról van szó. Nem tudom, hogy kiszerettem-e belőle, vagy csak ezt mondogatom magamnak, hogy ne törjek össze millió darabra."

5.

"Akkor jöttem rá, hogy ennek vége, amikor egy kollégám megdicsérte a külsőmet és a szereplésemet (színész vagyok). A dicséret teljesen meglepett, a férjemtől ugyanis nagyon rég hallottam bármi pozitívat. Az, hogy ennyire boldog lettem egy egyszerű dicsérettől rávilágított, hogy mi hiányzik."

6.

"Amikor az újszülött fiunkat másfél órára a kocsiban hagyta fél órára, majd rám ripakodott, amiért mérges lettem emiatt."

7.

"Amikor a depressziómról és az étkezési zavaromról akartam vele beszélni, azt mondta, hogy ne terheljem őt a problémáimmal, mert ő a pasim, és nem a terapeutám."



Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk