hirdetés

HÍREK

Másfél órát vártak a mentőre, miután egy földön fekvő, magatehetetlen embert találtak az Albertfalvai buszvégállomásnál

A segítséget hívó szemtanú az RTL Híradónak azt mondta: hiába telefonált többször, csak jóval később érkezett meg a segítség. A Mentőszolgálat úgy reagált: a bejelentés alapján a férfi nem volt közvetlen életveszélyben, ami a helyszínen be is igazolódott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 13.

hirdetés

Másfél órát vártak a mentőre péntek délután civilek, miután egy földön fekvő, magatehetetlen embert találtak az Albertfalvai buszvégállomásnál - számolt be az RTL Híradó.

"Amikor leszálltam a buszról, akkor egy idősebb hölgy megkért, hogy segítsek, mert találtak itt a peronon egy mozdulatlan, középkorú úriembert, aki semmilyen életjelet nem ad magáról. És valóban itt feküdt egy fiatal, jól szituált, jól öltözött fiatal férfi. Megnéztük, és a lába belógott a peronra, de nem tudtunk vele kommunikálni"

- nyilatkozta a Híradónak az egyik szemtanú, aki azonnal mentőt hívott, a fagyos földön fekvő, mozdulatlan embernek ugyanis alig volt pulzusa.

"Legelsőnek 14 óra 42 perckor hívtam a mentőket, utána másodjára olyan fél órával később. És ott is mondtam a mentős diszpécsernek, hogy fél órával korábban már telefonáltam, és akkor ő elég ingerülten és cinikusan kioktatott, hogy ez nem 14 óra 42-kor volt, hanem 14 óra 44-kor, és nyugodjak meg, már mondta, hogy jönni fognak"

- fogalmazott a segítséget hívó szemtanú.

hirdetés

Teleki Tibor Ákos azt mondja, a mentők végül másfél óra múlva, 16 óra 20 perckor érkeztek a helyszínre, majd elszállították a férfit.

A szemtanú úgy tudja, a magatehetetlen férfit egy korábbi járatról tették a járdára. A férfi szerint egy buszsofőr is próbált segíteni, aki szintén telefonált a mentőknek.

Az Országos Mentőszolgálat a Híradóval azt közölte,

a mentésirányító a bejelentés alapján nem állapított meg közvetlen életveszélyt, ami a helyszínen be is igazolódott.

Az erősen ittas férfit horzsolásokkal, stabil állapotban szállították kórházba.

Az RTL Híradó riportja:hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk