/hirek/magankorhazat-adtak-at-debrecenben/
hirdetés

HÍREK

Magánkórházat adtak át Debrecenben

A Róbert Magánkórházat és több fővárosi egészségügyi központot is üzemeltető TritonLife Csoport megnyitotta első vidéki magánkórházát.
hirdetés

A TritonLife csoport, hazánk leggyorsabban fejlődő – a budapesti Róbert Magánkórházat és több fővárosi egészségügyi központot is üzemeltető – integrált magánegészségügyi szolgáltatója Debrecenben nyitotta meg első vidéki magánkórházát.

„Debrecen hazánk második legnagyobb, de talán egyik legdinamikusabban fejlődő városa, igen jelentős egyetemi és gazdasági központ, így méltó helyszíne lehet a jövő egészségügyi szerkezete felé tett első fővároson kívüli lépéseinknek is. Kiválósági centrum rendszerben építkező szakmai vonalaink, országos-, és európai hírnevű szakembergárdánk, a területen szerzett nemzetközi szakmai tapasztalataink, mind garanciát nyújtanak arra, hogy a debreceni magánkórház is egy sikertörténet kezdete legyen.” – nyilatkozta Dr. Fábián Lajos, a TritonLife csoport társtulajdonos elnöke.

„A kiváló debreceni szakember bázis lehetővé teszi, hogy a budapesti modellünket építsük tovább Debrecenben is. Az országban egyedülálló módon, több fontos szakterületen is szakorvos képzési joggal rendelkező budapesti magánkórházunk szakmai protokolljait és színvonalát szeretnénk kiterjeszteni, sőt tovább fejleszteni vidéki hálózatunkban is, amelynek első állomása Debrecen, ahol engem is orvossá avattak három és fél évtizeddel ezelőtt. Erre a debreceni belvárosi járóbeteg centrumunk, és a város zajától kissé távolabb eső, két korszerű műtővel, igény szerint bővíthető ágyszám kapacitással rendelkező modern, kellemes, gyógyulást segítő környezetben elhelyezkedő, világszínvonalú új eszközökkel felszerelt magánkórházunk kiváló lehetőséget ad..” – teszi hozzá Fábián.

„Debrecen, a fentieken túl, mind az erdélyi, mind a kárpátaljai, mind a keleti felvidéki magyarok lakta területekhez is közel esik, így a helyszín lehetőséget ad arra is, hogy ott élő honfitársaink is megfelelő szintű szakellátást nyerjenek Debrecenben úgy, hogy közben segítjük a város erőfeszítéseit az egészségügyben dolgozó munkaerő itthon tartásában, jelentős többlet bevételi lehetőséget biztosítva számukra, továbbá akik eddig a régióból utaztak hozzánk Budapestre ellátásért, így már helyben is elérik szolgáltatásainkat.” – válaszolta kérdésünkre Haraszti Péter, a TritonLife csoport társtulajdonos vezérigazgatója.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk