/hirek/ma-mar-mosolyog-az-emberekre-az-a-brit-nover-aki-tavasszal-zokogva-fakadt-ki-a-kifosztott-uzletek-miatt/
hirdetés

HÍREK

Ma már mosolyog az emberekre az a brit nővér, aki tavasszal zokogva fakadt ki a kifosztott üzletek miatt

Videója annak idején bejárta az internetet, most arról mesélt, mi történt ezután, és hogyan segítettek a történtek a munkahelyi nehézségeiben.
hirdetés

Még tavasszal posztolt egy videót Dawn Bilborough brit nővér, aki hirtelen felindulásában zokogásban tört ki, miután a koronavírus miatt 48 órásra nyúlt műszakja után nem tudta elintézni gyors bevásárlását a pánikszerű felvásárlók miatt.

Mint meséli, látta a híreket a WC-papír ipari mennyiségű felvásárlásról, de ekkor még nem aggódott különösebben.

Amikor azonban meglátta a boltokban az üres zöldség- és gyümölcsosztályokat, tehetetlenségében zokogni kezdett, kritikáját pedig megosztotta az interneten is.

Videóját csak az első héten több mint 630 ezer alkalommal tekintették meg - egy idő után nemcsak Nagy-Britanniában, de szerte a világon is. A BBC és az ITV is felvette vele a kapcsolatot, hogy részt venne-e reggeli műsoraikban, de ő egyikbe sem tudott elmenni, mert folyton dolgozott. Később azonban az országos média is felkapta, és még Matt Hancock egészségügyi miniszter is kiállt mellette. Mint mesélte, egy idő után az emberek élelmiszercsomagot akartak neki küldeni.

Arról is mesélt, hogy nem sokkal a videó kikerülése után megbetegedett, és három hétre önkéntes karanténba vonult - bár később kiderült, hogy nem volt koronavírusos.

hirdetés

„Hosszú ideje sürgősségi nővér vagyok, de ez konkrétan olyan volt, mintha egy háborús övezetben dolgoznék - legalábbis amilyennek egy háborús övezetet elgondolunk. Nagyon gyorsan kellett alkalmazkodni”

- meséli Dawn, aki arról is beszélt, hogy mi a különbség egy átlagos sürgősségi nap és a Covid idején tapasztalt állapotok között.

„Egy átlagos sürgősségi napon mindig van egy-egy ember, aki nagyon rossz állapotban van, a koronavírus idején azonban csupa súlyos esetben kell helyt állnia a nővéreknek.”

Mint mondja, a második hullám idején igyekszik pozitív maradni, és mosolyogni az emberekbe, mert hisz benne, hogy ezzel változást tud elérni. A híressé vált videó óta van már egy kis platformja, ahol meg tudja osztani gondolatait az emberekkel, és bízik benne, hogy ez nem csak neki, hanem követőinek is segítség.

Mirror


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk