/hirek/leonardo-dicaprio-tomegek-elott-vedte-meg-greta-thunberget-beszedeben/
hirdetés

HÍREK

Leonardo DiCaprio tömegek előtt védte meg Greta Thunberget beszédében

A színész kiemelte, hogy tagadásra már nincs idő.
hirdetés

Leonardo DiCaprio szombaton a manhattani Central Parkban tartott beszédet a 2019-es Global Citizen's Fesztiválon, ahol a jelenlegi klímamozgalmakról beszélt, és háláját fejezte ki a fiatal aktivistáknak - írja a Yahoo.

"Ezek a fiatalok világosan, határozottan és félelem nélkül mondták, hogy a tétlenség ideje véget ért" - mondta beszédében színész, majd hármukat kis emelte: Alexandria Villaseñor, Xiye Bastida és Selina Neirok Leem a szerinte a frontvonalban erősítik a mozgalmat.

DiCaprio ezután felhozta Donald Trump tweetjét, amelyben az amerikai elnök gúnyolódott Greta Thunbergen, és kiemelte: az olyan emberek, mint az amerikai elnök, csak saját érdekeiket tartják szem előtt.

“Miközben ezek a fiatal emberek kiállnak a jogukért, hogy életben maradhassanak, meglepő módon vannak olyanok, akik erre a mozgalomra sértő tweetekkel és negatív kijelentésekkel reagálnak.

hirdetés

Ezek olyan személyek, akik többet foglalkoznak a saját érdekeikkel, mint a ti jövőtökkel, de mi tudjuk, hogy a fiatalok klímamozgalma fontosabb, mint bármi más az emberi történelem folyamán” - mondta DiCaprio. Sértő tweetekkel fogunk reagálni a klímamozgalomra? - tette fel még a költői kérdést, majd az is hozzáfűzte, hogy a tagadásra már nincs idő.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk