/hirek/lehet-hogy-18-eves-lany-maradvanyait-talaltak-meg-a-roman-hatosagok-caracal/
hirdetés

HÍREK

Lehet, hogy a 18 éves lány maradványait találták meg a román hatóságok Caracal környékén

A nyomozók most egy újabb genetikai vizsgálattól remélnek választ arra, hogy valóban a 18 éves Luiza maradványai kerültek-e elő.
hirdetés

Újabb emberi maradványokat találtak a román nyomozók hétfőn egy Caracal melletti erdőben, amelyek vélhetően a két hete eltűnt, a gyanú szerint nemi erőszak és gyilkosság áldozatául esett 15 éves Alexandra ügyével állnak összefüggésben - tudta meg a Mediafax hírügynökség.

A nyomozók azt feltételezik, hogy az Alexandra meggyilkolásával gyanúsított, előzetes letartóztatásban lévő 66 éves caracali Gheorghe Dinca egy korábbi áldozatának, az áprilisban eltűnt 18 éves Luiza Melencunak a maradványait találták meg: az erdőben talált csontokat ugyanis a két lány megölését bevalló férfi újabb vallomása alapján fedezték fel.

Dinca korábban ellentmondásos információkat adott arról, hol található Luiza holtteste: először azt állította, hogy az Olt, majd azt, hogy a Duna vizébe dobta.

A Romániát két hete lázban tartó ügyben csak szombaton vált bizonyossá, hogy a július 24-én eltűnt 15 éves Alexandra már nincs életben, miután az igazságügyi orvostani intézet által végzett DNS-vizsgálat kimutatta, hogy az ő elszenesedett csontjait találták meg a gyanúsított házában.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk