hirdetés

HÍREK

Legutóbb nyár közepén ellenőrizték a vasi kalandparkot, ahol halálos baleset történt

Egy 15 éves keszthelyi gimnazista csütörtökön délután szörnyethalt, amikor kidőlt két fa, és leszakadt a kötélpálya, amin barátaival játszott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 23.

hirdetés

Mint arról mi is beszámoltunk, halálos kimenetelű baleset történt csütörtök délután a Vas megyei Gyöngyösfaluban található kalandparkban. A 15 éves áldozat egy keszthelyi gimnázium kirándulócsoportjával érkezett, és együtt voltak az egyik kötélpályán, amikor a fatörzs, amire a kötelek és pallók voltak rögzítve, kidőlt. A gyerek olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy azonnal meghalt.

Két társa is a pályán volt, ők a földre zuhantak, sérüléseik miatt kórházba szállították őket. Állapotuk javult, nincsenek életveszélyben.

Legutóbb nyár közepén ellenőrizték azt a Vas megyei kalandparkot, ahol a tragikus baleset történt. A hatóságok akkor mindent rendben találtak

– ezt mondta a Híradónak a kalandpark ügyvezetője. "Nem tudjuk megmagyarázni" - mondja. Nem volt jele annak, hogy a fa kidől. Szőnye Péter azt mondta, megrendítette őt és kollégáit a tragédia. Részvétüket fejezik ki a fiú családjának.

A fiú osztálykiránduláson vett részt, társaival pszichológus foglalkozik. Az egész iskola gyászolja a fiút.

hirdetés

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolójahirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk