/hirek/kritikus-az-allapota-de-nem-kell-ilyen-surun-telefonalni-mondtak-egy-koronavirusos-parjaert-aggodo-nonek-a-korhazban/?utm-source=kapcsolodo
hirdetés

HÍREK

Kritikus az állapota, de nem kell ilyen sűrűn telefonálni – mondták egy koronavírusos párjáért aggódó nőnek a kórházban

Az asszony sírva mesélte el az RTL Híradónak, hogy milyen keveset árulnak el a kórházban az intenzíven, lélegeztetőgépen fekvő párja állapotáról. Szerinte kritikán aluli az a stílus, ahogy beszéltek vele.
hirdetés

Sírva nyilatkozott az RTL Híradónak egy asszony, aki szerint nem kapnak megfelelő felvilágosítást a koronavírusos betegek állapotáról egy vidéki kórházban.

A nő 45 éves párja elkapta a fertőzést, élet-halál között, lélegeztetőgépen fekszik az intézményben. A család azonban nem sokat tud az állapotáról, csak annyi biztos, hogy a férfi veséje leállt és dialízist is kap.

"Mióta az intenzíven van, lélegeztetőn, azóta ki vagyunk szolgáltatva a covid-osztályon, az intenzíven lévő orvosoknak, egyrészt, hogy felveszik-e a telefont, másrészt, hogy milyen típusú tájékoztatást kapunk"

- monda a nő.

hirdetés

Azt is elmesélte, hogy állítása szerint a kórház főorvosa egyszer azt mondta neki, hogy kritikus a párja állapota, de nem kell ilyen sűrűn telefonálni, mert hetekben mérhető a változás. A nő kritikán alulinak nevezte ezt a tájékoztatást.

Lapozz a riportért:
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk