/hirek/koronavirusos-donald-trump-ugyvedje-rudy-giuliani/
hirdetés

HÍREK

Koronavírusos Donald Trump ügyvédje, Rudy Giuliani

A volt New York-i polgármester a legtöbb eseményen maszk nélkül szeret megjelenni.
hirdetés

Elkapta a koronavírust New York volt polgármestere, Donald Trump személyes ügyvédje, Rudy Giuliani.

A 76 éves jogász, aki az utóbbi időben azzal foglalatoskodik, hogy választási csalásra utaló nyomokat találjon az elnökválasztás nyertese, Joe Biden ellen (egyelőre kevés sikerrel), a múlt hét végén produkált pozitív mintát, azóta kórházba is került a betegséggel.

Donald Trump már jobbulást is kívánt neki Twitteren, persze nem tehette meg, hogy ne szóljon a szerinte elcsalt választásról:

„New York történetének messze legjobb polgármestere, aki fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy a történelem legkorruptabb választásának csalásait felfedje, megfertőződött a Kínai Vírussal (az elnök következetesen "külföldi" vagy "kínai" vírusnak nevezi a koronavírust - Szmo). Mielőbbi gyógyulást, Rudy, folytatjuk!!!”

Rudy Giuliani az utóbbi időben érdekes hírekkel került a médiába. Először Sacha Baron Cohen húzta csőbe a Borat 2 című filmben, és kellett magyarázkodnia, amikor egy fiatal (ál)riporter hölgy előtt a kamerák előtt a nadrágjában turkált. Aztán egy kertépítőcég parkolójában tartottak sajtótájékoztatót - valószínűleg azért, mert tévedésből rossz helyre foglaltak helyszínt. Nemrég pedig azzal keltett meghökkenést, hogy egy sajtótájékoztató alatt az izzadtság miatt folyni kezdett a hajfesték a halántékáról, egy másik alkalommal pedig nem bírta visszatartani szellentéseit.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk