/hirek/kornyezetbarat-fem-szivoszal-miatt-halt-meg-egy-no-angliaban/
hirdetés

HÍREK

Fém szívószál miatt halt meg egy nő Angliában

Olyan szerencsétlenül esett el, hogy átszúrta a szemét.
hirdetés

A környezettudatosság egyik fő ismérve, ha valaki száműzi az egyszer használatos műanyagokat: például nem használ eldobható evőeszközt, nejlonszatyrot, vagy szívószálat, ami alig pár percig teszi kényelmesebbé az életet, utána viszont egyáltalán nem bomlik le.

A fentiek helyettesítésére több módszert is kitaláltak, az egyik ilyen a rozsdamentes fém szívószál, ami praktikusnak tűnhet és még jól is néz ki, azonban egy tragikus baleset most rávilágított, hogy nem veszélytelen a használata.

A Telegraph írta meg, hogy meghalt egy 60 éves asszony a dél-angliai Poole városában, miután elszédült és elesett a konyhájában.

Az igazi tragédiát viszont az okozta, hogy Elena Struthers-Gardner egy fentebb említett fém szívószálat használt, ami ráadásul a fedőn keresztül rögzítve volt a pohárhoz.

Az esés következtében a szívószál átszúrta a szemét, és halálos agysérülést okozott.

hirdetés

Szintén otthon tartózkodó férje azonnal hívta a mentőket, de a nő másnap belehalt sérüléseibe.

Az esetnek egy nagyon fontos tanulsága van: mint azt a halottkém is kiemelte, feltétlenül figyeljünk rá, hogy sose használjunk fém szívószálat a pohárhoz rögzítve, hiszen elég egy rossz lépés, és tragédia lehet belőle.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk