Kísértethez ment feleségül egy angol énekesnő halloweenkor

Brocarde alig talált templomot, ahol összeadták volna élete szellemével.

Link másolása

Alig talált templomot egy angol énekesnő, ahol összeadták volna szellem kedvesével, írja a LADbible. Brocarde a különleges házasságról az ITV hétfő reggeli műsorában számolt be részletesen. Egyúttal be is mutatta a nézőknek szerelmét, Edwardót, a kísértetet, akivel az interjú után a szertartásra siettek.

A verseket és színdarabokat is jegyző művész korábban egyáltalán nem hitt a szellemekben, amíg össze nem hozta a sors Edwardóval. Első találkozásuk azonban olyan érzelemgazdag volt, hogy egyfolytában zokogott, egyúttal megértette a halál utáni életet.

A 38 éves nőnek azonban nem volt könnyű dolga, amikor helyszínt keresett az esküvőre.

Több templomból is páros lábbal rúgták ki, amikor közölte, hogy egy kísértettel szeretne egybekelni. Szerinte a papok hozzáállása is bizonyítja, hogy sokan közülük sem hisznek a túlvilágban.

Pedig semmi különöset nem akart, csak egy hagyományos szertartást azzal a férfival, akibe teljesen beleszeretett. Ugyanakkor a szellemlagzi nemcsak az egyháznak okozott problémát, hanem az énekesnő jövendőbelije sincs oda túlzottan a templomokért.

A reggeli műsorban később szóba került, hogy Edwardo is ott van a stúdióban. Az énekesnőnek a beszélgetés közben egyszer csak elállt a szava, majd közölte, hogy a szellem is a stúdióban van. Ezután többször lebillent a fejére illesztett tiara, amit Brocarde szerint a kísértet piszkálgatott.

Az Addams Family tagjainak maszkírozott műsorvezetők és a kísértetné szürreális beszélgetését itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk