Kínos videó: 10-ből négyesre értékelte barátnőjét egy srác, miközben a lány mögötte állt, adott is neki egy pofont

A lány nemcsak ezen döbbent meg, hanem azon is, hogy a barátja azt mondta, ő csak egy futó kapcsolat számára.

Link másolása

Kellemetlen szituációba került egy fiatal lány, akit megalázott a barátja egy másik férfi előtt. A TikTok-ra került fel erről egy videó, amely azóta elterjedt a közösségi platformon.

A felvételt egy Raphael Aghahan nevű felhasználó töltötte fel, ő beszél rajta a sráchoz. Először egy modell képét mutatja meg neki, és megkérdezi, hogy hányasra értékelné őt a szépsége alapján. A fiú erre rávágja, hogy 10-ből "szolid" 10 pontot adna, és hozzáteszi, hogy szerinte ő egy feleségnek való típus. A pár lépéssel mögöttük álló barátnője ezen eléggé elcsodálkozik, de a java csak ezután jön.

Raphael ugyanis megkérdezi a lány barátjától, hogy szingli-e, mire ő azt mondja, hogy nem. A következő kérdés pedig arra vonatkozik, hogy akkor hányasra értékelné a saját barátnőjét.

Erre azt válaszolja, hogy 10-ből 4-esre, amin a lány teljesen elképed, de főleg azon, amikor a párja az őt faggató férfi kérdésére azt mondja, hogy a csaj nem a barátnője, csak egy futó kapcsolat. Ekkor előrelép és egyszerűen felpofozza a pasiját.

Előtte egyébként Raphael megkérdezte a sráctól, hogy mit csinálna, ha a barátnője mögötte állna, aki láthatóan nem igen érezte feszélyezve magát ettől.

Nem tudjuk, vajon megjátszott-e a jelenet, ha igen, akkor nagyon élethűen színészkednek a szereplők, főleg a lány, akinek elég valóságos érzelmek ülnek ki az arcára.

A videót már több mint 475 ezerszer nézték meg, a kommentelők pedig igencsak kiakadtak a srác viselkedésén.

"Ő meg egy 10/0-ás srác, szerencsés, hogy a lány szánt rá időt. Semmi tisztelet nincs benne...." - írta egy hozzászóló.

"Jobbat érdemel a lány" - jegyezte meg egy másik.

"Nem szarozott a lány, ez 10-esé teszi őt" - véli egy harmadik.

@rafreacts3

Does this count as cheating? @lizakaido ##foryoupage ##fyp ##public ##spreadlove ##dating ##girlfriend ##viral ##foryou ##fypシ ♬ MONTERO (Call Me By Your Name) - Lil Nas X


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk



Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk